Surprinderea mea a fost când prietenii m-au întrebat cât sunt plătit ca să-i fac campanie. Nu sunt. Nici eu și nici întreg staff-ul Monicăi.

Știți că voluntariatul nu îmi este deloc străin. Este prima oară când nu e nevoie să votez cu răul cel mai mic. Fiindcă Monica Macovei este o persoană pe care o pot vota cu toată convingerea și fiindcă o asemenea șansă pentru România apare o dată la 25 de ani, nu puteam să stau deoparte.

Nu puteam să trăiesc cu gândul că am avut șansa să schimbăm ceva pentru țara asta și nu am făcut nimic. … sau, dimpotrivă, nu am făcut tot ce am putut!

Decizia nu mi-a fost ușoară, dar am ales să o susțin public, indiferent de consecințele care ar putea apărea asupra mea. Știu că politica nu este pe gustul majorității dintre voi și știu că v-am umplut „peretele” cu postările mele, dar o fac fiindcă direcția în care merge România nu este înainte, ci înapoi. Nu mai putem rămâne pasivi, nu acum.

Monica Macovei „aduce în politica românească acel suflu și atitudine occidentală de eficiență, pertinență, sobrietate și integritate, atât de radical străine” nouă.

Află cine e Monica Macovei, informează-te: www.macoveipresedinte.ro/despre/cine-sunt

„Dacă nici acum nu votăm cu cine merită pe motiv că șansele nu sunt reale, atunci niciun independent nu va avea șanse vreodată, vor împărți puterea aceleași partide mereu, cu aceleași personaje care schimbă rolurile și replicile.” (Alex Țincu)

„Prin votul pentru Macovei nu se încredințează oceanului de incertitudini un SOS închis în sticlă, acest vot nu este murmurul vlăguit al unei fantezii de salvare, nici scrisoarea către Moş Crăciun, ci acțiunea rațională și utilă, biletul la lotto cu mari şanse, ce merită cumpărat. Este exercițiul de normalitate pentru care poți ieşi din casă, sau abate din drum, duminica. Dacă cei ce îndeobște nu vin la alegeri, de astă dată o vor face, vom avea cea mai plăcută surpriză politică de la împușcarea lui Ceaușescu.” (Răzvan Lalu)

Uite ce spune lumea despre Monica: macoveipresedinte.ro/posts

Crezi că ți-ai irosi votul pe ea pentru că oricum nu are șanse? Greșești. Explicația e aici: contributors.ro/editorial/macovei-ghid-de-utilizare

Oamenii okay votează Macovei ^_^

selfie-cu-monica-macovei-lucretiu-pop