… vin cu lopata. Da, sa stiti ca daca nu sunteti hotarati pe cine veti pune stampila, o sa fiti luati pe sus cu „lopata”. Alegerile prezidentiale sunt aici, imediat dupa colt. Duminica se merge la vot. Ma rog, cine vrea. Ca si in alti ani vom avea de ales intre raul cel Mare si raul cel Mic.

Avem 14 canditati oameni buni. 14!!! Este de o absurditate enorma ceea ce s-a intamplat in aceasta campanie electorala. Acuze de o parte si de alta, santaje, dezvaluiri, mita si multe altele. Noi, cei care platim din buzunar toate derapajele acestor neica nimeni, stam si privim. Unii zambesc, altii EMIGREAZA. Bine nu ne va fi, asta este sigur.

Eu nu mai cred nimic din ce promit acesti venetici. Unii nici nu cunosc Constitutia. Ei promit locuri de munca, curent electric, strazi asfaltate, bani si alte bazaconii. De fapt rostul presedintelui este mai mult unul de fatada, puterea lui in stat fiind, aproape, egala cu 0. Din pacate unii mai pun botul…

Decizia va apartine. Mergeti, nu mergeti este treaba voastra. Eu merg, asa cum am facut-o de fiecare data din 2004. Mi-am luat o groaza de „lopeti” in cap. Se pare ca sunt masochist… inca nu am emigrat. Eu stiu si cu cine voi vota (nu, nu cu Tepes). Nu cred in legende, mituri si conspiratii mondiale. Cred doar ca votul meu conteaza.

Dupa alegeri, ma trezesc cu un cucui. La fel se intampla de 10 ani de zile. Nu, inca nu am renuntat sa cred ca se poate schimba ceva.