Le comunicăm, prin prezenta, tuturor nemernicilor de politicieni, șmecheri locali, bișnițari, jurnaliști vânduți și alte prostituate publice celebre, care ne scriu mesaje private și vor să ne facă oferte ca să ne împrietenim și să ne facă să tăcem sau să scriem minciuni în interesul lor că este cazul să nu se zbată în zadar, nu ne interesează să ne asociem cu niște gunoaie.

1. Domnule Kake, plătește-le salariile amărâților de la eMM, înainte să intri la răcoare, că nu e frumos să rămâi dator. Iar pe noi nu ne interesează banii tăi, propuși de trepădușii care încă te mai slujesc. Cu propuneri de bani, posturi și comisioane ați venit și în noiembrie 2014 și am fost singurii care am zis NU. Dacă vă amintiți bine, am fost singurii anti-Ponta din Baia Mare și v-am ajutat să pierdeți glorios alegerile prezidențiale.

2. Musiu cârnățar Dolha, juvetule de treflă Mircea Man, camarade bijutier de kitch-uri Cerneștean și toți ceilalți întâmplați care vă închipuiți liberali, stați liniștiți pe fundurile voastre, nu avem nevoie de indicații prețioase, de la analfabeți parveniți. Și plătiți-vă datoriile din campaniile anterioare la ăia care v-au slujit, nu mai umblați cu mărunțiș, că noi nu pentru bani facem treaba asta. Muncim aici ca voluntari fix pentru ca să scăpăm de voi, toți politrucii care jefuiți țara asta de 25 de ani încoace.

3. Nene Cristian Anghel, matale în calitate de condamnat penal cu executare și de fost primar de oraș falimentar, vezi-ți liniștit de pensie, de nepoți, de datoriile pe care le ai către bugetul local, verifică-ți mai des apometrele și ia-ți gândul de la orice post în administrația publică. Așa cum ne luptăm azi cu Kake, ne vom opune în forță unei eventuale noi parveniri a domniei tale. Și nu ne mai transmite rugăminți, că nu suntem preoți la capela aia pe care ai îngrijit-o în penitenciar.

4. Tovarășe Zetea, te rugăm să transmiți tuturor analfabeților agresivi și plini de tupeu din PSD că, așa cum v-am ajutat să pierdeți rușinos alegerile prezidențiale, vă vom face să pierdeți toate alegerile care urmează, până când nu veți reuși să scoateți în față oameni educați, decenți și cu bun simț, care chiar să fie interesați și motivați de ideile de stânga autentice contemporane. Iar la primărie, nici gând, știți bine că băimărenii nu votează cu comuniștii. Și nu ne mai dați mesaje private, că nu știți scrie corect și râdem de ne doare burta.

5. Dragă Țâgârlaș, alpinistul ieftin de oraș, să nu îți închipui vreo secundă că te vom lăsa să te urci pe valul de haos care va apărea după arestarea titularului actual, ca să devii tu primar al Băii Mari. Tu nu ești în stare să te reprezinți nici măcar pe tine în instanță, d’apăi să conduci un oraș! După ce ani de zile ai fost adversarul preferat al lui Kake, care făcea un non-combat elegant și primea bani publici ca să suie pe crestele munților în interes strict privat, nu ai ce căuta în prim-plan, că stai de peste 10 ani degeaba, ca un mutulică, în politica locală. Rămâi cu pătrățeii tăi la sala de forță, fă mușchi și bate crestele munților relaxat, dar din banii tăi, pălăria de primar ți-e prea mare.

6. Comicilor Orzac, Corin, Ilea, Ludescher, Ciceu, Todoran și tuturor celorlalți visători care încearcă să ajungă la ciolan, direct sau indirect, pentru încă un mandat, vă promitem că vom face tot ceea ce ține de noi ca niște șmecheri ca voi să nu mai joace la zaruri și să negocieze pe bani mărunți viitorul acestei comunități. Și nu ne mai căutați pe diverse canale, nu ne interesează manevrele voastre meschine.

Din Octombrie 2014, de când a apărut, platforma civică Maramureșenii.ro a aparținut doar cetățenilor simpli și a fost singurul spațiu de exprimare liberă pentru cetățenii cinstiți și liberi ai Maramureșului.
Singurul nostru obiectiv este să ajutăm oamenii cinstiți, competenți și credibili ai Maramureșului să construiască un viitor sănătos, curat și durabil pentru această regiune binecuvântată de Dumnezeu și să ofere copiilor și tinerilor modele adevărate de dezvoltare personală.

Nu vrem pentru noi niciun avantaj personal, vreo funcție sau vreo sursă de vămuit banii publici. Nu vom candida la niciun post în administrație, nu ne luptăm pentru avantaje personale. Da, ați ghicit, suntem niște fraieri din cei care vă plătesc salariile și care cred în cinste, onoare, competență, transparență, clarviziune, generozitate și în exemplul personal. Nu ne e rușine să ieșim pe stradă, nu avem nimic de ascuns, de câștigat sau de pierdut.

Nu suntem de vânzare.
Ar fi comic să vreți să ne cumpărați, cu banii pe care i-ați furat tot de la noi.
Noi suntem Maramureșenii: aici vorbesc doar cetățenii.

Maramuresenii.ro Facebook Cover