30 de adulți din grupele de intermediari și de avansați ale școlii de dans Prodance 2000 Baia Mare au participat la un workshop de dansuri latino susținut de Judit Borzasi de la Sonrisa Dance Center din Cluj-Napoca. Accentul a fost pus pe salsa, bachata și kizomba. Și dacă sfârșitul săptămânii trecute a fost incendiar la Prodance 2000 din cauza ritmurilor latino, la finele acestei săptămâni atmosfera va fi din nou fierbinte la școala de dans băimăreană, de data aceasta pentru că perechile de performanță încep lupta pentru medaliile anului 2016.

seminar latino

Judit Borzasi de la școala de dans Sonrisa Dance Center din Cluj Napoca a poposit la finele săptămânii precedente la Prodance 2000 pentru un workshop de dansuri latino destinat perechilor de adulți din grupele de intermediari și de avansați. Este al șaselea astfel de eveniment pe care Prodance 2000 îl organizează împreună cu instructorul-coregraf de la clubul clujean, colaborarea dintre băimăreni și Judit Borzasi datând din februarie 2015.

30 de adulți au participat la acest workshop, accentul fiind pus pe trei dansuri latino de stradă: salsa, bachata și kizomba. Scopul seminarului a fost îmbunătățirea tehnicilor deja însușite, precum și învățarea de noi figuri la fiecare dintre cele trei dansuri în parte.

După ce grupele de adulți au fost în prima plan săptămâna trecută, grație seminarului susținut de Judit Borzasi, reflectorul este orientat spre perechile de performanță la finele acestei săptămâni, dat fiind că acestea încep lupta pentru medaliile anului 2016. În 27 februarie va fi a 11-a ediție a Cupei Oradea, concurs național organizat de clubul ”Stelele dansului” din localitate, sub egida Federației Române de Dans Sportiv.