Al treilea episod al serialului nostru de dezbateri și forum pe teme de actualitate legate de condițiile de muncă în marile fabrici ale Maramureșului continuă cu cele mai mari două spații de producție din industria mobilei, Aramis și Italsofa din Baia Mare.

aramis italsofa

Intenția noastră este de a oferi oamenilor care lucrează în aceste fabrici șansa de a evidenția plusurile și minusurile ce țin de calitatea de angajat în aceste fabrici în mod liber, necenzurat și fără pericolul de a suferi repercusiuni de ordin profesional. Aceasta este o ocazie, pentru managementul fiecărei facilități industriale, de a înțelege mai bine preocupările, îngrijorările și nemulțumirile propriilor colegi, de a identifica avantajele și dezavantajele propriei oferte de muncă și de a găsi soluții constructive și durabile de îmbunătățire a condițiilor oferite și performanțelor obținute în fabricile lor.

Aceste articole și mai ales comentariile oamenilor care cunosc cu exactitate situația îi pot ajuta pe toți ceilalți cetățeni să se informeze asupra ofertei de locuri de muncă din județ și asupra condițiilor de lucru oferite, dar pun la dispoziție și autorităților și politicienilor locali șansa de a descoperi adevăratele probleme ale mediului economic și social din județ și un impuls de a renunța la atitudinea delăsătoare și birocratică și de a începe să fie realmente utili cetățenilor care le plătesc salariile.

Folosiți secțiunea de comentarii de mai jos, dacă vreți să vă asumați identitatea comentați cu profilul vostru de Facebook, dacă nu mergeți puțin mai jos și completați formularul de la secțiunea de comentarii, adresa de e-mail nu va fi publicată. Cum este să lucrezi la Italsofa sau Aramis în Baia Mare? Ce e bine, ce e rău, ce trebuie și se poate schimba în bine? Nu uitați să precizați în comentariu la care din cele două fabrici faceți referire!