Emisiunea Mirii Maramuresului si site-ul miriimaramuresului.ro sunt alte doua proiecte media ale Echipei de la Maramuresenii.ro, care sunt primite cu entuziasm de catre publicul din Maramures si nu numai. Aceste proiecte sunt gandite in scopul de a-i ajuta pe tinerii care au in plan sa se casatoreasca in perioada urmatoare, furnizandu-le informatii practice si productive pentru organizarea nuntii lor, pentru a avea parte de un eveniment nuptial memorabil. 

cover2

Pe pagina web www.miriimaramuresului.ro se intalnesc tinerii care intemeiaza o familie cu toti cei care detin o afacere in sectorul evenimentelor nuptiale si ii pot ajuta pe tineri sa isi organizeze o nunta de vis.

Pe site-ul miriimaramuresului.ro gasesti, organizati pe categorii, cei mai seriosi, mai atenti si mai competenti parteneri din domeniu in Maramures. Ai prezentari complete si date de contact de la restaurante, fotografi, florarii, cameramani, muzicanti, formatii si barmani, coafeze si cosmeticiene, furnizori de rochii si costume pentru miri, producatori de torturi si prajituri sau comercianti de invitatii, verighete, artificii, lumanari si toate celelalte lucruri si accesorii necesare pentru o nunta de poveste.

Totodata, desemnam in fiecare an Cea Mai Frumoasa Nunta a Anului din Maramures si inmanam in 2014 fericitei perechi Trofeul Mirii Maramuresului si Marele Premiu in valoare de 3000 de lei.

cover3

Incurajam nuntile traditionale, care includ in desfasurarea lor obiceiurile folclorice specifice zonei Maramuresului, dar fiecare pereche care doreste sa se inscrie si nu a avut neaparat elemente traditionale in organizarea nuntii lor este binevenita in competitia Mirii Maramuresului.

mirii

Cele noua perechi participante pana acum in concursul Mirii Maramuresului au avut nunti frumoase, s-au bucurat de cel mai important moment al vietii lor si au facut in asa fel incat sa ramana cu amintiri pretioase. Amintiri pe care, de altfel, au dorit sa le impartaseasca cu telespectatorii emisiunii Mirii Maramuresului, care pot sa-si exprime sustinerea pentru perechea preferata pe site-ul miriimaramuresului.ro.

Emisiunea de televiziune se difuzeaza in fiecare marti, de la ora 19:00 si vineri de la ora 22:00 pe TV Sighet si prezinta, in fiecare episod, una dintre nuntile inscrise in concurs. Va asteptam sa va inscrieti, in continuare, in concursul Mirii Maramuresului, pentru a castiga marele premiu in valoare de 3000 de lei plus alte premii frumoase.

Le dorim tinerilor mult succes si Casa de Piatra!