Mihaita Sana este un ospatar cunoscut in Maramures dar si in restul tarii, in mod special pentru spectacolul pe care il face la nunti. Din mainile sale ies lucruri cu adevarat speciale, creeaza momente memorabile si mereu vine cu idei inovatoare si ingenioase.

mihaita sana (4)

Dar viata lui n-a fost intotdeauna usoara. A pornit de jos si a muncit foarte mult ca sa ajunga unde e acum, cu toate ca la inceput stangaciile in domeniu au fost evidente. Neindemanarea lui insa, s-a dovedit a fi temporara. A devenit din ce in ce mai priceput, iar timp de 10 ani de zile, a activat numai in cluburi, in regim de noapte. A lucrat la Eva Bar, primul bar de manele din oras la acea vreme, unde a cunoscut-o pe sotia lui. Dat fiind faptul ca isi intemeiase o familie, a ales sa se angajeze intr-un mediu mai serios, la restaurantul Carpati, unde a fost foarte bine primit de adminstratorul restaurantului.

A fost primul meu loc de munca cu farfurii. Am furat meserie de la ceilalti, dar mereu faceam cate ceva in plus. Am servit de la ministri, deputati, pana la cei mai saraci oameni. Am invatat de la toti si nu faceam diferente intre ei – afirma Mihaita.

mihaita sana (7)

Pasiunea pentru ospatarie l-a condus in cele din urma catre succes, pentru ca acum, are propria echipa de ospatari si a inceput sa-si dezvolte afacerea cu evenimente si decoratiuni “Premium Decor”, impreuna cu sotia lui.

S-a perfectionat in timp, rezultatele muncii sale fiind surprinzatoare. Putem urmari cateva dintre performantele sale:

Pentru Mihaita, ospataria este o arta, dar a intampinat si dificultati privind atitudinea oamenilor fata de meseria lui:

Ma deranjeaza ca oamenii te trateaza ca pe un sclav, nu ne respecta nimeni meseria. 

Cu toatea acestea, se dedica in totalitate meseriei sale si o practica de fiecare data cu mult interes si pasiune. Incearca din rasputeri sa atinga perfectiunea in serviciile oferite. Marturie stau reactiile pozitive ale nuntasilor dupa terminarea nuntii, care ii cer intotdeauna cartea sa de vizita.