Am citit ieri, cu regret, un articol in care vi s-a pus acesta intrebare: “Aţi avut o relaţie cu preşedintele Traian Băsescu?”. Intrebarea mi se pare legala si pertinenta si chiar anosta, dar raspunsul a avut puterea de a ma soca: “Răspunsul este categoric, nu am avut o relaţie cu preşedintele”.

Va rog sa nu va suparati pe mine, dar, nu mi se pare normal ce spuneti, cu atat mai mult cu cat eu am platit ca dumneavoastra sa aveti o relatie cu domnul presedinte. Stiu sigur ca toti morosenii au platit. Restul nu ma intereseaza.

Am platit sa aveti o relatie fructuoasa si plina de realizari, intre doi inalti functionari ai statului roman, de care eu de altfel, nu am fost satisfacuta.

Acum este momentul sa recunosc in gura mare: EU AM O RELATIE CU PRESEDINTELE ROMANIEI!!! Nu ma sfiesc sa o spun. Am acea relatie pe care o are ORICE CETATEAN AL ROMANIEI CU PRESEDINTELE SAU. Si pot sa spun sincer ca in aceasta relatie eu nu am ramas datoare, mi-am facut datoria de cetatean.

Nu pot sa zic ca in urma acestei relatii cu presedintele Romaniei is foarte fericita, dar, a fost alegerea mea, buna sau rea, trebuie sa o duc pana la capat, sa o recunosc cu capul sus, ca-s morosanca.

Deci, parerea mea este ca aveti o relatie, macar, cu presedintele!
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/elena-udrea-relatie-traian-basescu-512267.html#ixzz3HPfT8KGx