USR Maramureş condamnă felul mafiot în care primarul suspendat, Cătălin Cherecheş, încearcă să intimideze prin ameninţări voalate cetăţenii oraşului Baia Mare. Ca dovadă convorbirea telefonică dintre acesta şi Dan Ivan, Preşedintele USR Maramureş. Această convorbire a avut loc în urma publicării unei înregistrări video de pe strada Luceafărului, acolo unde Cătălin Cherecheş este arestat la domiciliu.

“Intenţia mea a fost aceea de a demonstra că în timp ce oraşul este îngropat sub zăpadă, strada pe care locuieşte primarul suspendat  este perfect curăţată până în faţa casei lui Cherecheş, iar de acolo arată execrabil, la fel ca restul municipiului.”  a declarat Dan Ivan.

Dezastrul cu deszăpezirea face parte dintr-un lung șir de nesimțiri și bătăi de joc pe care, de 6 luni, oamenii impuși și susținuți de Cătălin Cherecheș să conducă orașul le aruncă zilnic băimărenilor.  Baia Mare este administrată de aproape 6 luni de către o mare coaliție transpartinică, care include și PNL, partid pe afișele căruia se află și inculpatul Cherecheș, care nici măcar nu candidează.

Tot legat de acest subiect, Biroul Electoral Central, a interzis afișele cu Cătălin Cherecheș prin decizia nr. 138 din 2.12.2016 si a dispus inlaturarea acestora.

În stilu-i caracteristic, Cătălin Cherecheș l-a sunat pe Dan Ivan și l-a amenintat că va ajunge să își viziteze socrul, care este în recuperare în urma unui infarct suferit recent.

Filiala USR Maramureș a decis că nu se va lăsa intimidată de practicile obișnuite ale inculpatului Cherecheș si a publicat înregistrarea audio cu amenințarea.

Biroul de presă USR Maramureș

contact@usrmaramures.ro

0745 398 368