Din 28 aprilie deschidem inca doua magazine in judetul Maramures, mai exact in Sighetu Marmatiei (strada Piata 1 decembrie 1918, nr. 12) si Baia Mare (in incinta Gold Plaza).

Pentru fiecare maramuresean, a cumpara de la Flanco va insemna bucuria de a intra intr-un magazin cu o atmosfera prietenoasa, de a primi consilierea de care are nevoie, de a incerca un produs si de a profita de cele mai bune oferte din piata. Ne propunem ca vizitele in magazine sa fie adevarate evenimente dedicate tehnologiilor care va fac viata mai usoara iar experienta oferita sa fie peste asteptari.

230x162mm_macheta_Baia_Mare

Din 1994, Flanco este magazinul în care românii au încredere când vine vorba despre produse IT, electronice şi electrocasnice. Suntem o echipă de peste 1400 de persoane care activează în 67 de orașe din România. Suntem cel mai eficient retailer de electro-IT, oferind clienților noștri o gamă vastă de produse și servicii, atât offline (111 magazine) cât și on-line (flanco.ro). Suntem printre inițiatorii celui mai mare eveniment de shopping în România, Black Friday și viziunea noastră este de a deveni retailerul preferat de electro-IT al românilor. Avem o creștere sănătoasă în fiecare an, prin investiții în echipă, în magazine, în online și în tehnologie.

Am optimizat continuu mixul de oferte de produse și gama de servicii pentru a oferi clienților soluții care să răspundă nevoilor lor. Cea mai bună experiență de cumpărături este ceea ce ne propunem pentru fiecare client. Punem accent pe clienții noștri fideli, astfel acum avem mai mult de 500.000 de membri în programul de loialitate ”Mereu Flanco”. Facilităm accesul clienților la tehnologie prin oferirea celor mai bune produse financiare.

Clienţii Flanco revin în magazine ori de câte ori au nevoie de produse ori, pur şi simplu, de sfaturi legate de tehnologie, pentru că au încredere în consultanţii specializaţi şi în calitatea serviciilor oferite. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro, www.flancointeractiv.ro sau paginile de Facebook şi de Twitter.

 

230x162mm_macheta_Sighetu_Marmatiei