Cititorii nostri ne trimit in numar mare poze care arata ca exista in Baia Mare o persoana sau mai multe care reactioneaza la agresivitatea si omniprezenta campaniei de promovare a candidatului PSD Victor Ponta si care, cu mijloace rudimentare dar creative isi arata opozitia fata de mesajul politic si publicitar al campaniei coordonate de primarul Catalin Chereches.

IMAG0433

Numai in cursul acestei dimineti am primit peste 10 imagini care ilustreaza raspunsul unor baimareni fata de candidatura lui Ponta si campania PSD. De mentionat ca angajatii firmei de publicitate care gestioneaza spatiile publicitare respective sunt intr-o continua alerta si patruleaza in tot orasul, pentru a remedia micile modificari facute de baimarenii anonimi reclamelor in care apare Ponta. Spre exemplu, panoul din statiade autobuz din fata magazinului Maramuresul, in care Ponta a fost pictat asemanator lui Hitler, a fost deja spalat si curatat de alaltaieri pana ieri.

received_720229451386087

Mai greu va fi de remediat mesh-ul de pe fatada sediului PSD de pe Bulevardul Bucuresti, unde o mana revoltata a adaugat un desen nu prea decent si prietenos, in ciuda camerelor de luat vederi amplasate de conducerea PSD in urma mai multor operatiuni nocturne de distrugere a bannerelor.

IMAG0430