După ce săptămâna trecută, Maria Hojda a ajuns în seminifinala show-ului „Vocea României”, difuzat de ProTv, aseară sora acesteia, Ligia Hojda i-a călcat pe urme calificându-se şi ea în următoarea etapă a acestei competiţii muzicale.

maria si ligia hojda

Ligia a cântat piesa „Wrecking Ball”, reuşind să ofere un moment emoţionant, unic astfel încât a ajuns să impresioneze atât juraţii cât şi publicul. Ea fost votată de cei mai mulţi susţinători care au urmărit-o de acasă, din faţa televizoarelor.

„Momentul tău a fost extrem de emoţionant, m-a atins în profunzime. Cred că vocea este în sângele fetelor Hojda, pentru că atât tu cât şi Maria aveţi nişte voci senzaţionale”, a spus Loredana Groza, unul din juraţii de la „Vocea României”.

„Foarte emoţionat momentul tău şi aş vrea să-i felicit pe părinţii voştri, ştiu că mai ai încă două surori foarte talentate. Aş vrea dacă se poate ca în etapa următoare a concursului să vină părinţii voştri ca să ne dea şi nouă reţeta pentru copii atât de talentaţi, a mărturisit și Smiley, alt jurat al emisiunii.

Ligia Hojda este din Sighetu Marmaţiei, are 26 de ani şi a moştenit talentul de la tatăl ei. A studiat pianul şi chitara câţiva ani la Şcoala de Artă, iar acum compune muzica şi versuri. Acum este studentă la Politehnica la masterat. Participarea la Vocea Romaniei este un nou pas pentru ea care o va ajuta să se dezvolte din punct de vedere artistic. Ligia face parte din echipa lui Tudor Chirilă.

Sora ei, Maria Hojda, calificată şi ea în semifinalele „Vocea României”, are 24 de ani, iar de la vârsta de 5 ani studiază vioara. A studiat canto la liceul de Arte din Baia Mare și acum este studentă la Facultatea de Muzica, secția de Pedagogie Muzicală. Cele mai frumoase experiențe din cariera ei muzicală au fost duetele cu Cornel Ilie (Vunk) și Adrian Igrisan (Cargo). Din cauza unor probleme de sănătate, Maria a trebuit să ia o pauza de la cântat, timp în care şi-a mutat atenţia către teatru. Acum lucrează la un proiect personal care implică actoria, muzica şi dansul.

Marea finala a emisiunii „Vocea României” va avea loc pe 19 decembrie. Până atunci Maria şi Ligia Hojda vor trebui să treacă prin focul semifinalelor care vor fi transmise live pe ProTvMaria va evolua pe data de 5 decembrie, iar sora ei, Ligia, pe data de 12 decembrie.

Dați click AICI pentru a vedea cum a cântat aseară Ligia Hojda.