Vă recomand să faceţi zilnic Sport EXTREM!

Aţi fost vreodată invidioşi pe cei care practică bungee-jumping, motociclism,  paraşutism, parapantism, rafting, alpinism etc.? Dacă aţi  trăit sentimentul de invidie, aţi fost in eroare – mai există o variantă! Ei (toţi cei care practică S. E.) nu fac altceva decât să se bucure de bătălia câştigată împotriva FRICII şi a LIMITELOR (cu ajutorul adrenalinei). Se cheltuie bani grei pentru această bucurie; voi o puteţi face pe GRATIS!

În fiecare zi puteţi face ca ei… Limitele şi frica pe care le avem in suflet putem să le învingem zilnic! Vă garantez ca apare o senzaţie de  bucurie şi o putere interioară cu durată  mult mai mare! O să îmi spuneţi că e nevoie de multă “logistică”: curaj, minte, timp, odihnă, metode etc. Totul este la îndemâna dumneavoastră; promit să vă ajut să găsiţi soluţii, dar asta va fi la următoarele “întalniri”.

Acum este momentul să privim Frica în faţă, fiecare dintre noi. Vă enumăr câteva chipuri ale EI pentru orientare: Frica de moarte, de a fi înşelat, de suferinţă fizică, de a pierde bunuri, de a nu fi respectat, de a nu fi iubit, de a nu reuşi, de trecut, de viitor, de înălţime, de umilire etc. Odată ce v-aţi găsit limitele, deja sunteţi înscrişi într-un club de Sport EXTREM. Mai trebuie doar să deveniţi activi… Încercaţi primul salt… NU VĂ FIE FRICĂ!

Motivul pentru care merită practicat acest sport e simplu: când ţi-e frică NU EXIŞTI! Ştiţi expresia „mort de frică”? Frica este principalul duşman al dumneavoastră, şi orice realizare sau bucurie aţi avea,  Frica va fi groparul ei, şi încet încet va pune stăpânire pe toate acţiunile şi deciziile dumneavoastră. Mai există şi  bonusul, distracţia şi bucuria de a vă învinge LIMITELE!