Am primit niște mesaje de la niște oameni invidioși, membri ai unui partid de guvernământ, care au aflat că la ei la partid unii sunt cu munca și alții cu rezultatele și recompensele. Acești oameni răi ne-au spus că, de circa o lună, concubina șefului lor de partid tocmai s-a angajat ca economistă la Aeroportul local și că treaba asta s-a făcut fără concurs și în mare secret, așa, pe sub mână.

Tot acești oameni ne-au spus că, dacă vrea să fie și el președintele care unește, acel tânăr și ambițios lider de partid ar trebui să facă bine să îi angajeze la stat, iute și pe salarii grele, pe toți lingăii și atârnătorii de la partid cărora nu le place munca, că altfel iese cu revoltă în interiorul organizației și cu reclamații pe la DNA, pentru anumite scamatorii făcute cu banii județului și cu fondurile aduse pentru unele primării.

Nu știm dacă e adevărat sau nu, dar de aceste zvonuri a aflat și pilotul cursei Tarom, care s-a grăbit să își aranjeze și el neamurile, după cum urmează în poza de mai jos. Voi ce știți, e adevărat zvonul ăsta cu concubina economistă?

271 tarom

Imaginile și textele din această rubrică sunt trucate și fictive. Dar uneori se bazează pe fapte și întâmplări reale.