Scriu pentru visele mele si ale tale si pentru potentialul care exista in noi toti.  Ma inspira tot ceea ce ma inconjoara: viata prietenilor, povestile cunoscutilor, gesturile oamenilor de pe strada, zambetul copiilor, natura, ritmul muzicii, intelepciunea batranilor, cartile pe care le citesc, intamplarile prin care trec zilnic etc.

Scriu pentru ca sunt convinsa de frumusetea vietii si a lumii si sper sa ii pot face pe cei ce ma citesc mai buni, asa cum si cei pe care eu i-am citit m-au facut mai buna. Inca de mica sunt fascinata de cuvinte si de intelesurile lor, iar Maramuresenii.ro imi ofera ocazia sa scriu povesti interesante despre oameni frumosi. Intr-o lume in care totul se invarte in jurul modei, al televiziunii, al politicii si al mass-mediei, intr-o lume in care adevaratele valori sunt marginalizate, vreau sa va reamintesc ca omenia este o realitate care poate fi simtita si pe care se poate conta.

Nu pretind ca as putea sa schimb lumea, insa prin scris vreau sa lupt impotriva standardizarii si banalitatii, impotriva manipularii vietii. Cuvantul scris este singurul lucru care imi apartine in totalitate, e al meu, nu mi-l poate lua si nu mi-l poate influenta nimeni. De aceea, scriu pentru a incerca sa corectez erorile si pentru a va arata si o alta fata a lumii, una extrem de frumoasa prin simplitatea ei.

Pentru mine scrisul este ca un drum al vietii, cu suisuri si coborasuri, cu bucurii si tristeti. Aici se avanta plin de exuberanta manat de vise si idealuri, aici se frange, dezamagit de neputinta de a ilustra viata in toata splendoarea ei. Insa, la fel ca si firul vietii, trece peste obstacole, se ridica si se avanta din nou spre cer.

Daca vrei sa-ti traiesti visele si dorintele si nu stii cum sa incepi, vino in aceasta calatorie cu mine. Nu garantez ca va fi una usoara, dar promit ca va merita.