Duminica am iesit la vot, dar eu fac asta inca din 2004. Nu am lipsit de la nici un scrutin. Consider ca este vorba de respect si o obligatie. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc eu aici. Cine a castigat, cu cat si cum deja stim cu totii. Eu vreau sa va intreb de ce au ales 36% dintre romani sa stea acasa???

De ce au ales 36% dintre concetatenii nostri confortul casei? De ce cred ei ca votul lor nu conteaza? De ce cred ei ca toti politicienii sunt hoti si nu are rost sa voteze? Oare se simt ei acum marginalizati? Toata lumea vorbeste de participare masiva, spirit civic etc. De ei nu zice nimeni nimic. 36% dintre romani nu au votat!!! E mult!

Eu zic sa nu uitam de ei. Peste doi ani sunt iar alegeri. Munca noastra, a celor 64% e sa ii convingem pe acesti oameni sa voteze. Sa constientizeze ca daca iesim in numar mare, puterea este la noi. Sa nu uitam de ei. Sunt vitali pentru schimbarea pe care ne-o dorim. Noi nu suntem si nu vom fi suficienti. Pentru treaba asta este nevoie de 100%. Da, implicare 100%.