Da, recunosc! Sunt convins însă, că toţi cei  care aveţi o inimă mare aţi face la fel, de altfel mulţi aţi facut­-o şi înca o faceţi…  Haideţi să v­-o descriu şi apoi vă rog să judecaţi.

La origini pare să se tragă din ceva viţe nobile, acesta cred că e motivul pentru care ea are o inteligentă deosebită şi un spirit care caută intens fericirea şi libertatea (una din cauzele  pentru care o iubesc). Fain suflet căutător, dar nu ştiu cum reuşeşte să îşi finalizeze cautarile in jalnice relaţii si parcări. E frumoasă foc, inalţimea si formele ei sunt perfect asezate în întregul unui corp fascinant, toţi cei care au cunoscut-o au ramas muţi şi îndrăgostiţi. Are tot ce îi trebuie ca să devina nu o simplă regină a frumuseţii, ci o împărăteasă a armoniilor. Armonii care sunt mai presus de trecerea timpului si a nenorocirilor. Dar nu lucrurile exterioare sunt punctele ei forte.

O cunosc de când eram copil şi pe măsură ce mintea, sufletul si testiculele imi creşteau, am ajuns sa îi descopăr frumuseţea interioară (dupa multe bucurii si dezamagiri de indragostit). Am văzut cum cu aceeaşi lumină si dărnicie în suflet deschide usa atât pentru cei cu sânge albastru cât şi pentru pleavă, oferind din bogăţia ei fără să facă diferenţe. Toţi erau bine primiţi în imbrăţisarea ei calda şi catifelată. Ciudat  este că are o credinţă în Dumnezeu  cum rar găseşti în aceste vremuri. E incredibilă, cum în acelaşi timp poate fi devoțiune desăvârşită şi păcătoasă fără scrupule, simultan slăvind şi uitând de Dumnezeu… Uimitor este si faptul ca deşi se prostituează, munceşte în continuare la mica avere moştenită, da, lucrează, nu se dă deoparte de la lucru dacă acel efort îi hrăneşte copiii.

Relaţia mea cu ea este simplă: eu o iubesc si mă lupt să îi fac viaţa mai frumoasă (atât material cât si spiritual); ea mă minte frumos şi işi continuă viaţa în desfrânare. Am luptat să cresc ca om, si i-am dăruit din ce am acumulat pâna la limita autodistrugerii. Ea a primit, m-a iubit şi a rămas prostituată de centură, intorcându-se la clienţii, paraziţii şi bolile meseriei. Am iertat-o şi sper să  pot să o iert si de acum incolo. O IUBESC!

După o vreme am înţeles că a facut la fel cu toţi ceilalţi care i-au dăruit cu adevărat inima, nici unul însă nu a renunţat să o iubească cu adevărat. Oricât a promis să se transforme, oricât a dat semne că înţelege demersul creator al celor care o iubesc, de fiecare data s-a intors în parcare. M-am intrebat de ce o fiinţă aşa de complexă ca ea face asta? Cu timpul am înteles că prostituţia  e forma ei de a lupta pentru libertate şi independenţă, mai bănuiesc de asemenea că este şi singura pe care o cunoaşte şi o stăpâneşte. Bineînţeles că greşeşte, dar eu unul singur nu pot să o ajut. Acesta e motivul pentru care vă scriu acum.

Vă rog pe cei care îmi sunteţi concurenţi  în iubire si o cunoasteţi pe iubita mea  (vă spun îndată cum o cheamă), VĂ  ROG SĂ MĂ AJUTAŢI. Sunt trei lucruri pe care le puteţi face:

  1. Să îi dăruiţi cât puteţi, ca si pâna acum (necondiţinat) …
  2. Dar să îi dăruim UNIŢI.  Daca ne unim forţele avem cu toţi mai multe şanse, si noi si ea.
  3. Împreună putem să o învatăm alte metode de a-si atinge idealurile.

Sună jalnic ca un bărbat sa ceară ajutorul celorlalţi ca să îşi salveze iubita din parcarea de tiruri. Dar, din iubire, mă mai umilesc odată.

Ajutaţi  cea mai frumoasă fiinţă din lume, şi dacă nu aţi înteles cine este până acum, vă spun numele ei: Dacia-România.