Astăzi îi prezentăm pe cei de la „Galeria Marian” din Baia Mare care participă la Târgul Darurilor de Crăciun desfăşurat în această săptămână la Biblioteca Judeţeană „Petru Dulfu”.

„Galeria Marian” promovează obiecte de bijuterie şi artă contemporană, realizate de către un grup de artişti şi designeri locali. Cei care vor vizita Târgul Darurilor de Crăciun vor putea să cumpere, pentru cadouri, bijuterii realizate manual din metale preţioase, cu pietre naturale sau ceramică, lucrări de pictură, obiecte decorative din ceramică şi sticlă.

10455167_390876097743259_5704704201468144049_n (1)

 

„Valoarea unui obiect creat de un artist, depăşeşte cu mult valoarea materialului din care este confecţionat. În el se împletesc vise, speranţe, încercări, eşecuri şi reuşite, lacrimi şi zâmbete, într-un cuvânt viaţa. Purtând sau oferind un astfel de obiect, îţi recunoşti şi asumi statutul de persoană specială, curajoasă, originală şi totodată, sprijini şi încurajezi talentul, creativitatea şi spiritul românesc”, spune Andreea Marian, artistă din cadrul „Galeriei Marian”.

Aşadar, „Galeria Marian” vă aşteaptă cu drag la Târgul Darurilor de Crăciun. De asemenea, o puteţi găsi şi pe pagina de facebook a galeriei, sau vizitând  sediul din str. Crişan nr. 20, Baia Mare.