Cei care vor dori să-şi achiziţioneze cosmetice naturale realizate manual din uleiuri presate la rece şi unturi bio vor descoperi în cadrul Târgului Darurilor de Crăciun produsele „FAIN” (săpunuri, creme şi uleiuri de masaj).

Prin conținutul lor exclusiv natural, produsele „FAIN” sunt o veritabilă sursă de îngrijire, hidratare și regenerare a pielii. Bazate pe formule ȋn care frumuseţea şi echilibrul naturii sunt aduse la rang de principii fundamentale, produsele „FAIN” se adresează ȋntregii familii, având pentru fiecare câte o propunere menită să satisfacă dorinţele, pretenţiile, dorurile şi amintirile.

1454785_1511051035821452_4518223203314417902_n

 

Povestea „FAIN” a început din dorinţa de a redescoperi pajiştile înverzite, câmpurile pline de flori, simfonia păsărilor, liniştea pădurilor sau bucuria primilor fulgi de nea.

Acestea sunt imaginile pe care le purtăm mereu în suflet şi ne sunt permanent sursă de inspiraţie atunci când dorim să răzbatem prin desişul cotidian. Respectul față de natură și grija pentru sănătate sunt principiile după care ne ghidăm întreaga muncă. Cercetăm în permanență proprietățile ingredientelor și creăm rețețe care să vină mereu în întâmpinarea tuturor dorinţelor clienţilor noştri.

Cei de la „FAIN” au spus că toate ingredientele folosite sunt certificate bio și provin din surse exclusiv naturale, nemodificate genetic.

Pe lângă uleiurile și unturile vegetale bio, presate le rece (cocos, argan, ricin, migdale dulci, jojoba, shea, avocado, caise, etc) şi cele esenţiale, obţinute doar din plante, prin procesul distilării, folosim sucuri din legume și fructe sau infuzii din plante medicinale culese de noi. De asemenea, folosim laptele de capră, ale cărui proprietăţi nutritive cosmetice sunt cunoscute şi confirmate încă din timpuri străvechi. Produsele apicole provenite din surse 100% naturale (mierea, ceara de albine şi lăptişorul de matcă pur) sunt ȋncorporate ȋn produsele noastre.

Pentru mai multe detalii legate de produsele cosmetice marca „FAIN” se poate accesa AICI pagina lor oficială de facebook.