Întotdeauna, de Crăciun, încercăm să fim mai buni cu cei de lângă noi și, în acest sens, să îi ajutăm cum putem. Așa a luat naștere și acest spectacol caritabil, „Ajută pentru a fi ajutat”, ajuns deja la a patra ediție, organizat de asociația „Prietenii Spitalului”, cu scopul declarat de a ajuta, prin donațiile făcute de către cei cu inima mare, la dotarea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, Baia Mare, cu aparatură medicală de ultimă generație.

Spectacolul poartă denumirea sloganului asociației tocmai pentru a scoate în evidență necesitatea implicării fiecăruia dintre noi, pentru a duce la îndeplinire obiectivul imediat propus, acela de a  achiziționa un ecocardiograf necesar secției Neonatologie (nou-născuți), pentru depistarea imediată a malformațiilor congenitale cardiace.

Ajuta-pentru-a-fi-ajutat-2014_afis

Fiind dornici să dea o mână de ajutor, toți artiștii și meșterii populari invitați să participe au spus DA acestei cauze. Ca și în anii trecuți, evenimentul va prezenta un spectacol extraordinar de iarnă, aducând pe scenă nume reprezentative:  MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT, NARCISA SUCIU cu GAȘCA DE ACASĂ, trupa de dansuri DĂNȚĂUŞII.

Pe lângă prestația deosebită a artiștilor menționați, în foaierul  Teatrului Municipal Baia Mare se va organiza un mini-târg prezentat de meșteri populari din Maramureș, unde publicul va putea admira, cumpăra sau gusta diverse produse tradiționale de Crăciun.

Evenimentul va avea loc joi, 11 decembrie 2014, la ora 19:00, la Teatrul Municipal Baia Mare, iar fondurile strânse vor fi direcționate, pentru dotarea secției de Neonatologie cu un ecocardiograf. Intrarea se face pe bază de invitație, care constituie o donație de 40 de lei.

narcisa-suciu