Fiindcă nu prea are cu ce investiții serioase și realizări concrete să se laude în Baia Mare, unde știe să organizeze doar concerte din bani publici, să închirieze toalete ecologice pe sume astronomice și să pună panseluțe și borduri pe sume greu de imaginat, primarul din Baia Mare, obsedat de propria imagine și de apariția continuă la televizor, a ajuns ieri să inaugureze realizările altora din județ, ca să vadă lumea cât este el de harnic și de implicat în binele comunității.

La Sighetu Marmației a fost realizată în ultima vreme și inaugurată ieri o foarte modernă stație de epurare a apelor uzate din localitate, o investiție de care Cătălin Cherecheș nu a fost în stare să se ocupe încă pentru orașul pe care îl conduce, unde apa din rețeaua de canalizare, cu tot cu dejecțiile umane, se varsă de cele mai multe ori direct în râul Săsar.

Profitând de acest eveniment de la Sighet, Edilul Televizat s-a înființat moț la întâmplare, s-a înfipt la microfon să ia cuvântul, s-a băgat în față la tăiat panglici și s-a băgat în seamă cu oamenii implicați în proiect, deși el nu are absolut niciun merit în acest proiect.

sighet04

Politicoși și primitori, oamenii din Sighet l-au lăsat pe primarul-circar obsedat de imagine și propagandă să își facă numărul de auto-promovare, în ciuda imposturii evidente. Investiția de la Sighet este realizată din fonduri europene provenite pe axa Mediu și are ca beneficiar compania Vital.

sighet02

 

sighet01