Marți, 8 decembrie 2015, Ștefan Hrușcă a susținut un concert de colinde la Gold Plaza și câteva sute de băimăreni au fost prezenți, pentru a se bucura de cântecele artistului maramureșean. În public, un grup de tineri s-a prezentat cu un afiș confecționat din carton, pe care au scris “#Ler.It.Be”, o glumă pe care cei prezenți au savurat-o, iar Ștefan Hrușcă a apreciat-o, zâmbind la vederea acestui mic banner.

Ler

Singura persoană fără simțul umorului prezentă la eveniment a fost directoarea de marketing a complexului Gold Plaza, care s-a repezit la grupul de tineri care a afișat bannerul din carton și i-a amenințat că dacă nu renunță la afișarea acestuia, va chema paznicii din serviciul de securitate al complexului comercial și îi va evacua forțat. La un moment dat, ea a apucat de banner și a tras, reușind să rupă un colț al afișului.

Tinerii au pozat apoi bannerul așa rupt și au postat pe rețelele de socializare întreaga poveste a acestui incident stupid.

Ler2

“A fost Hrușcă la mall și prietenul meu Alex o făcut afișul ăsta și am fost cu el acolo. O râs Hrușcă, i-o plăcut poanta, de abia mai colinda. Și a apare o doamnă, a zis că e marketing manager la mall, a vrut să ne ia bannerul, i-am zis că tare mult o lucrat baiatul ăsta la el. 

I-am și zis că de fapt facem reclamă la mall și că se vede că nu se pricepe la marketing și promovare și relația cu clienții. În replică, m-a amenințat că dacă nu dau bannerul la o parte cheamă oamenii de la security.

Lumea din jur era absolut ok, toată lumea zâmbea când ne-o văzut, până și ăia mai în vârstă, dar se pare că cei de la marketing de la Gold Plaza îs încă în secolul 16 la capitolul inovație. E cam varză gagica, habar nu avea că ieri o fost și aniversarea uciderii lui John Lennon, care a compus și cântat Let It Be.”, a povestit unul dintre tineri într-un mesaj trimis redacției Maramureșenii.ro.