Ne-am intrebat, zilele trecute, oare ce mai face maramureseanul nostru Razvan Marton, castigatorul concursului Dansez pentru tine de la Pro TV. Ne-am intalnit zilele acestea cu el si am povestit una-alta.

razvan marton 2 razvan marton

Dupa castigarea concursului, Razvan a revenit in Baia Mare si isi continua activitatea cu o multime de lucruri frumoase. A predat copiiilor lectii de chitara si ore de limba engleza, scrie scenarii de teatru si compune piese muzicale. A prezentat numeroase evenimente si in prezent se ocupa de organizarea Balului Bobocilor de la liceul Vasile Lucaciu.

In paralel, Razvan are in plan infiintarea unui O.N.G pentru dezvoltarea turismului, iar cu ajutorul unor prieteni si persoane importante din viata lui a inceput deja constructia unei pensiuni pentru cazarea potentialilor turisti.

Vom afla, in curand, aici pe maramuresenii.ro, toata povestea lui, de pilda cum i-a schimbat viata experienta de la Dansez pentru tine, ce planuri are in viitorul apropiat si cum s-a schimbat viata lui sociala, profesionala, dar si… sentimentala.

Ilinca-Vandici-si-Stefan-Razvan-Marton