Am fost tare curiosi zilele acestea sa aflam care sunt performantele si reusitele educationale si profesionale ale domnului Gabriel Valer Zetea, care l-au recomandat pentru a deveni vicepresedinte al Consiliului Judetean si președinte al PSD Maramures.

Am incercat ca si orice cetatean naiv si increzator in bunele intentii ale politicienilor sa aflam aceste date de pe site-ul Consiliului Judetean, unde ar fi fost normal sa găsim un astfel de document, asa cum au ceilalti conducatori ai institutiei. Ia uitati ce am gasit:

99 zetea cv

Exact cum banuiti, CV-ul domnului Zetea Gabriel Valer NU EXISTA, dar celelalte documente cerute de lege sunt acolo, le-am citit, nu e mare lucru de gasit in ele. Totusi, credem ca este important pentru cetateni sa stie cine este persoana care a ajuns in fruntea treburilor administrative ale judetului, care are pe mana banii de la buget si care coordoneaza o multime de institutii publice.

Fiindca ne-am obisnuit ca in tara asta nu trebuie sa ne bazam pe politicieni si nu trebuie sa asteptam ca ei sa isi indeplineasca indatoririle legale, apelam la voi, cititorii nostri, ca sa aflam care sunt etapele parcurse de acest domn in educatia sa, ce scoli a urmat, ce meserie are si ce experienta profesionala bogata si complexa l-a propulsat tocmai in fruntea filialei judetene a partidului de guvernamant si in capul treburilor judetului.

Deci, spuneti-ne voi, cei care stiti, cine este domnul Valer Zetea, ce scoala are, pe unde si ce a muncit si ce il recomanda ca sa fie asa o persoana importanta in judet?

Oare de ce evita acest domn sa publice un Curriculum Vitae? Raspundeti mai jos, la comentarii:

 

Foto cover: infomm.ro