Vrem sa ne spui daca tu cunosti unul sau mai mulți preoti care isi pastrează si isi demonstrează zi de zi credinta adevarata in Dumnezeu si iubirea pentru semeni si nu s-a(u) pierdut in mocirla si capcana materialismului. Din pacate, tot mai multi dintre cei care ar trebui să fie repere morale si indrumatori spirituali devin sclavii banilor, ai fugii după avere si inavutire, ai constructiilor megalomanice inutile, ai relatiilor politice si ai luptei pentru putere si influenta.

Vrem sa ne spui numele preotilor sau indrumatorilor spirituali din Maramures, de orice religie, credinta sau confesiune, care tu stii ca isi duc misiunea spirituala cu dragoste pentru oameni, cu preocupare si grija pentru cei saraci, cei batrani si cei bolnavi, cu sprijin real, material si spiritual pentru cei aflati in nevoie si cu iubire si toleranta pentru toti semenii lor.

Asadar, intrebarea noastra de azi, la care te invitam cu drag sa raspunzi, este: Stii vreun Preot adevarat, cu har, bunatate si iubire de oameni?

Dorim sa ii cunoastem si sa ii prezentam publicului pe acei lideri spirituali care inteleg si isi asuma esenta credintei, care au respect pentru cele 10 porunci si invataturile Bibliei, care constituie un exemplu de moralitate, demnitate si umanitate si de la care avem cu totii lucruri de invatat. Adica pe aceia care nu numai spun, ci si fac ce spune popa.

Spune-ne in comentariile de mai jos numele celor care merita sa fie mentionati, spune-ne cateva lucruri care ii pot descrie si adauga cateva argumente pentru propunerea ta.

belief

Asteptam ideile, propunerile, informatiile si parerile voastre, in comentariile de mai jos. Multumim pentru ca participati in mod civilizat la dezbaterile noastre si va rugam sa ne sugerati si alte teme pentru intrebarile noastre. Impreuna mereu vom fi mai aproape de adevar.