PSD nu știe să piardă. Tot mai mulți lideri ai acestui partid aruncă cu mizerii către românii de peste hotare considerați a fi cei responsabili pentru înfrângerea lui Victor Ponta.

Ultima aroganță îi aparține senatorului maramureșean Liviu Marian Pop. Acesta propagă pe pagina sa de facebook un mesaj ironic la adresa românilor care trăiesc și muncesc în diaspora, chemându-i să-și „ia țara înapoi”.

„Fac apel la românii din Diaspora care au votat << Johanis>> să vină acasă și să-și <<ia țara înapoi>>! Pentru asta ați votat, nu? Sper că nu mi-l lăsați mie pe cap acum și voi trăiți liniștiți tot afară!”, transmite Liviu Marian Pop pe pagina lui de facebook.

plm batjocoreste diapora

Majoritatea cetățenilor „prieteni” cu senatorul Pop în mediul virtual au taxat atitudinea acestuia, replicându-i, printre altele, că o să revină românii în țară când le va oferi Ponta „cele 1 milion de locuri de muncă promise”. Să vedem ce i-au mai scris oamenii lui Liviu Marian Pop:

„D-le Pop , acest mesaj nu e demn de un maramuresan ! Sau asta e o noua directiva sa fie repetata afirmatia primaritei din Craiova ! Mai ganditi-va …”, spune Lucia Chiuzbăian.

 

„In locul tau as tacea, pesedistule.Si aceia sunt romani ca si noi . Cei din tara au hotarat soarta alegerilor in caz ca nu te-ai uitat la rezultate. Oamenii s-au saturat de minciunile voastre.Trebuie sa plecati…”, este de părere Camelia Jiurge.

 

„Transferurile curente din strainatate catre Romania, cu exceptia celor ale administratiei publice, majoritatea efectuate de romanii care muncesc peste hotare, au ajuns dupa primele sapte luni ale acestui an la 2,011 miliarde de euro, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei”, îi transmite lui Liviu Marian Pop, Unsario Unsario.

 

„Si ce sa facem? Sa murim cu toti de foame? Cati din romani plecati afara le convine asta?  Stiti cum e sa stai si sa te gandesti acasa la familia si la tara. Sa fi umilit de straini? Sa nu fi apreciat pt munca prestata? Toti cred ca afara e lapte si miere”, scrie Oana Claudia Belu.