Îți mulțumim că ne citești articolele, că vizitezi site-ul nostru și că distribui informațiile, articolele și ideile noastre pe rețelele de socializare. Ca să ne facem treaba mai bine și să îți oferim zi de zi un conținut interesant, am decis să realizăm un studiu de piață asupra profilului și preferințelor cititorilor noștri.

Este vorba de un chestionar aplicat online, care are maxim 18 întrebări și care îți va lua pentru completare maxim 5 minute. Te rugăm să oferi la fiecare întrebare un răspuns onest și cât mai aproape de realitate, astfel încât să ne putem face o idee clară asupra profilului general al cititorilor noștri și al preferințelor acestora legate de conținutul pe care îl oferim pe Maramureșenii.ro.

Ca să motivăm cât mai mulți cititori să completeze acest chestionar, am decis să acordăm un număr de 10 premii pentru cei care participă la realizarea acestui studio online. Vom oferi cinci pizza de la Pizzeria Al Pesce Vela și cinci mese de prânz la restaurantul La Băcănie, prin tragere la sorți, pentru toți cei care participă la cercetarea noastră și doresc să se înscrie la această tombolă. Vom anunțaîn fiecare zi numele a doi câștigători, iar derularea cercetării se va face pe durata a cinci zile.

Vă mulțumim pentru că ne citiți și pentru participarea la această cercetare.

Accesați chestionarul AICI, durează maxim 5 minute!

maramuresenii