Dragii mei,

Va rog din suflet sa va duceti cu totii la vot in turul doi!

In plus, daca se poate, va rog sa luati cu voi si alte persoane cu convingeri similare, despre care stiti sigur ca voteaza la fel, dar le e lene sa se miste afara din casa.

Daca tot e ca Victor Ponta sa castige, as dori sa iasa cu voturile cat mai multora dintre admiratorii sai. Trebuie sa fie o victorie zdrobitoare, din care nimeni sa nu mai aiba de comentat.

Si mai ales, trebuie sa stiti ca purtati responsabilitatea pentru ea.

De-aia imi doresc sa fiti multi. Pentru ca imi doresc ca multi romani sa simta pe propria piele, in urmatorii ani, consecintele deciziilor lor.

Stiti si voi ca in ultimul deceniu, cam jumatate dintre romanii cu drept de vot ies la alegeri. Dintre ei, un pic peste jumatate decid castigatorul. Adica un sfert din populatie. Restul pot sa fluiere linistiti, cu mainile in buzunar: “nu e treaba mea, nu l-am ales eu!”

As vrea sa fie treaba voastra. As vrea ca Victor Ponta sa iasa presedinte cu voturile tuturor celor care asteapta ceva de la el. Cu voturile tuturor celor care cred ca Iohannis sau Macovei sau Hunor nu-s buni. Cu voturile tuturor celor care cred ce li se spune la televizor.

As vrea sa iesiti, sa votati si sa va asumati alegerile voastre. Cat mai multi.

Pentru ca, peste un an sau doi, cand o sa va intrebam care e treaba cu presedintele vostru, sa nu mai puteti spune, ca de obicei: “nu stiu, nu l-am votat eu, naiba sa-l ia!”

Multumesc!

Traiasca victoria! Traiasca si consecintele!

P.S. Dati mai departe pana la destinatar.