Asta a promis Marele Demagog, oficial, în 2012.

panou electoral 01

Între timp, a reușit doar să extindă suprafața de cocioabe de pe Craica, a transformat Combinatul în altă pungă de mizerie și sărăcie și a desenat în bătaie de joc trei broaște și un crocodil pe zidul după care a ascuns gunoiul din altă zonă tulbure.

Anul viitor, îți va cere din nou votul. Ca să reușească să transforme tot orașul într-un paradis al sărăciei, mizeriei și al dependenților de pomeni din bani publici. Va continua să tipărească felicitări mincinoase din banii tăi, va continua să dea copiilor tăi cadouri cu numele lui, din banii tăi, va fura bani din buget pentru o pungă de făină și o sticlă de ulei, pe care să ți le împartă pe stradă, dacă îi săruți mâna generoasă.

Îți va da, ca și până acum, pomană, mărunțiș și circ scump, televizat. Și va continua să îți spele creierul prin mass media slugarnice și prin echipe de handbal conduse de hoții din gașca lui și alcătuite din mercenari plătiți cu salarii indecente.

Dacă nu te trezești, va câștiga din nou alegerile, cu voturile săracilor și analfabeților, tot mai mulți, cărora le dă, lunar, ajutor social.

Tu nu ești sărac sau dependent de mărunțișul aruncat în silă din bugetul public? Va avea el grijă să devii.