Au mai rămas aproape 24 de ore până la protestul anti-Ponta din Baia Mare, anunțat de câteva zile în spațiul online. Până în prezent, pe pagina de facebook a evenimentului au dat „going” aproape 1200 de cetățeni.

Organizatorii au solicitat Primăriei Baia Mare aprobare pentru această manifestație și au ceut inclusiv un traseu pe care ar urma să se deplaseze participanții. Autoritățile au dat undă verde, astfel că protestul se va derula mâine pe următorul traseu: Piata Revoluției(loc de adunare). De aici se pleacă la ora 18.30 către Str. Culturii- Bucla- Bd. Independenței- Bd. Decebal- Semiluna- Bd. Bucuresti- Str. 22 Decembrie- Str. Cloșca- Str. Crișan- Piața Libertății(Centru Vechi).

Pe pagina de socializare amintită, cei care se ocupă de organizare au lansat un apel către toți cei care vor să iasă în stradă și se alăture acestui demers, să aibă un comportament decent, să nu instige la acțiuni violente, atât de ordin fizic, cât și verbal.

„Vă rugam frumos sa respectati toate obligatile de natura legala! In caz contrat, cei care vor incalca dispozitile legale, vor raspunde in fata organelor legii!
Sa fie foarte clar pentru toata lumea, organizatorii nu isi asuma nici un risc in ceea ce priveste persoanele care vor incalca in mod voit si intentionat legea. Acestia vor atentiona imediat fortele de ordine in cazul in care este nevoie !!Deci nu va bazati pe faptul ca veniti sa faceti scandal, iar altii vor raspunde pentru voi, aviz amatorilor de senzatii tari cu pulanul! Hai sa dam dovada de educatie, simt civic, bun simt si respect, pentru ca pana la urma asa ne dorim sa fie si presedintele nostru”, se precizează într-o postare pe pagina de facebook a evenimentului „Protestăm, votăm, contăm”.

tricou anti ponta