Fiindca ieri v-am intrebat despre partea buna a economiei locale, astazi abordam partea negativa, la sugestia multora dintre cititorii nostri. Asadar, va rugam sa ne spuneti la intrebarea de astazi care sunt cele mai ingrozitoare, mai rele, mai imposibile, mai neprietenoase si mai neserioase firme pentru care lucrati in Maramures, conform experientelor voastre.

Vrem sa alcatuim impreuna o lista neagra a firmelor din Maramures care isi trateaza rau angajatii, care nu respecta drepturile lucratorilor, care incalca legile si contractele si care nu merita incredere si atentie din partea celor care isi cauta un loc de munca. Spuneti-ne experientele voastre negative, explicati de ce treceti pe aceasta lista una sau alta dintre aceste companii.

badwork2

Haideti sa ii ajutam pe toti maramuresenii sa stie de care dintre firmele sau institutiile locale ar fi bine sa se fereasca. Asteptam raspunsurile voastre in comentariile de mai jos. Impreună mereu vom afla adevarul.

PS: Si nu uitați sa verificați sectiunea noastra de anunturi de locuri de munca, zilnic se posteaza acolo foarte multe anunturi.