In aceasta saptamana, Glance feat. Elena si Naguale vor lansa noul lor single, “In bucati”, single produs de KAZIBO Music, casa de productie a baimareanului Ovidiu Baciu si a partenerului sau, Alex Pelin.

Colaborarea dintre Glance (care lucreaza exclusiv cu KAZIBO Music) si Elena este foarte prolifica, acestia lansand a treia melodia impreuna, dupa “Ecou” si “Mamma Mia”, melodii foarte bine primite de catre melomanii din tara si nu numai.

In bucati

Baimareanul Ovidiu Baciu, in calitate de instrumentist, compozitor si fondator al proiectului Naguale, este intr-o perioada foarte buna in ceea ce priveste activitatea profesionala, conform datelor oficiale. Asadar, potrivit MediaForest Romania, “Pe aripi de vant”, cea mai noua productie sub semnatura KAZIBO, interpretata de Delia si KAIRA, se afla pe prima pozitie in topul iTunes si este, de asemenea, zi de zi, melodia numarul unu in aceasta saptamana.

Planurile baimareanului Ovidiu Baciu sunt promitatoare. Astfel, el isi propune, pe viitor, colaborari cu alti cantareti romanesti de renume, alaturi de care si-a propus sa bata toate recordurile.