HCM Baia Mare a pierdut dezamagitor al doilea meci disputat in faza grupelor Ligii Campionilor. Formatia franceza Metz a fost net superioara in jocul de azi disputat in Franta si a dominat meciul de la un cap la altul, avand mereu un avans de cateva goluri. Scorul final a fost 34-24 pentru echipa franceza, care a castigat si prima repriza, cu 13-10.

In afara unui reviriment de moment in prima repriza, cand s-au apropiat la un singur gol, jucatoarele de la HCM nu au fost nici in forma si nici nu au avut noroc, pe langa jocul slab la rezultatul trist contribuind si ghinionul. In prima repriza, atacurile HCM s-au oprit de foarte multe ori in barele portii frantuzoaicelor, iar de partea cealalta toate mingile respinse de portarii nostri au fost recuperate de jucatoarele de la Metz, care au marcat in faza a doua.

Un meci de cosmar, in care diferenta de valoare a loturilor nu s-a vazut deloc, in care fetele noastre nu au demonstrat determinare, forma fizica, creativitate si curaj si nu au respectat de multe ori indicatiile antrenorilor. Speram ca isi vor reveni pana vineri, cand la Baia Mare soseste Larvik, devenita acum favorita la primul loc in grupa. Vom reveni zilele viitoare cu o corespondenta de la fata locului.

Exif_JPEG_420