S-a întâmplat ieri, într-o sectie de votare dintr-un sat din Maramureș.

Un bătrân de 85 de ani a intrat în cabină, singur, cu ștampila și buletinul de vot. După zece minute nu a reușit să iasă. Președinta comisiei l-a întrebat de după perdea:

– Mai ai, Bade Văsălică?

Mai am tri și îs gata!, a răspuns bătrânul.

În aceeași secție, la câteva minute distanță, Lelea Floare, 70 și ceva de ani, a ieșit din cabină veselă-nevoie-mare că gătase de votat. Flutura buletinul de vot deschis, astfel că președinta secției a fost nevoită să o ajute să-l împacheteze.

– De ce ai ștampilat și pe Ponta și pe Tăriceanu, Lele Florică? Că se anulează votul.

Dară că, lasă că-i bugăt de bine și bine-a-fi. Dacă nu iasă unu’, iasă ălălantu!

 

Concluzie:

Știm de zeci de ani deja care este nivelul de educație și cultură al alegătorilor fascinați de Iliescu și urmașii acestuia.

Știm că sunt mulți, disciplinați și bine dresați cu ulei, găleți și cu predicile POPAgandiștilor cu sutană.

Slavă Domnului că unii dintre ei, mulți de tot, sunt mult mai proști decât îi vrea și îi mențin PSD și filiala sa, BOR. Bine totodată că sunt mândri și nu-și realizează condiția.

petrila 55

PS: Da, eu sunt unul dintre ăia care sunt convinși că dreptul la vot trebuie acordat doar de la un anume nivel de educație confirmat prin examen și doar pentru cei care plătesc impozite și taxe. Știu, sunt fascist și mă aștept să mă înjure și să mă dea de exemplu și pe mine cretinii ăia de la Antena 3, pe post. Spălații-pe-creier care se uită la ei vor reține că e unul, băsist, pe care îl cheamă Stropeală, locuiește în Mehedinți și scrie ceva treburi dușmănoase pe un site, massachusetsenii.ro.

 

Ilustrație foto: Gheorghe Petrila – Hram la Biserica din Bogdan Vodă Maramureș