In urma unor actiuni pentru combaterea traficului de droguri de risc si mare risc procurorii D.I.I.C.O.T. au retinut cinci persoane, iar trei dintre acestea au fost arestate la domiciliu. Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale – I.G.P.R., iar activitatile s-au desfasurat cu sprijinul Directiei Generale a Vamilor Cluj si al jandarmilor.

La data de 7 octombrie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures au efectuat sase perchezitii la locuintele mai multor persoane din municipiul Baia Mare, banuite de trafic de droguri de risc si mare risc. In urma perchezitiilor, politistii au descoperit si ridicat 45 de grame de cannabis, instrumente de portionare si pentru consum de droguri (rasnite, pipe, foite), precum si suporti digitali, telefoane mobile si alte bunuri. Persoanele vizate sunt banuite ca si-ar fi desfasurat activitatea infractionala incepand cu anul 2012, pe raza judetului Maramures.

fără titlu

Patru persoane au fost retinute de procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramures, iar fata de trei dintre acestea, tineri cu varste intre 18 si 25 de ani, instanta de judecata a dispus masura arestului la domiciliu. De asemenea, la data de 9 octombrie, politistii de combatere a criminalitatii organizate din Maramures, cu sprijinul politistilor din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Maramures, au oprit in trafic, pe Drumul National 18, pe raza comunei Rona de Sus, un tanar, de 21 de ani, in autoturismul caruia a fost descoperit un recipient in care se aflau 210 grame de cannabis.

Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii D.I.I.C.O.T.. Cercetarile sunt continuate sub pentru stabilirea intregii activitati infractionale.