Astăzi, 3 decembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Cu această ocazie, Asociația Esperando, care are misiunea de a face viața mai ușoară și mai frumoasă a persoanelor cu dizabilități, își propune să marcheze această zi cu două activități importante.

Două angajate ale Asociaţiei Esperando însoţite de o tânără cu nevoi speciale  participă la cea de-a 5-a ediţie a Galei Persoanelor cu Dizabilităţi, care are loc în Bucureşti.

Tot azi, copiii şi tinerii cu nevoi speciale, beneficiari ai Centrului de Zi Esperando se vor distra la Locul de joacă Oacky.

Astfel că, începând cu ora 10:00, timp de 3 ore, se vor bucura de jocuri şi activităţi distractive şi diverse.

Un alt factor important care vine în ajutorul persoanelor cu dizabilități este perioada sărbătorilor de iarnă. Asociația Esperando a pregătit o gamă diversificată de felicitări de iarnă pe care puteți să le comandați foarte repede, dar și o serie de felicitări personalizate care sunt realizate la Centrul de Recuperare Esperando de către persoanele cu nevoi speciale. 

Toate sumele provenite din vânzarea felicitărilor vor fi folosite pentru sprijinirea activităților derulate de către Asociația Esperando pentru persoanele cu nevoi speciale.

Mai multe detalii găsiți și pe pagina lor de facebook.