În spatele costumului de Minnie, imagine care te face, involuntar, indiferent de vârstă, să-ți amintești de copilăria cea frumoasă care a trecut prea repede, Timeea Deneș este o persoană caldă, gingașă și sensibilă, mereu adorată de copiii cu care vine în contact. Pasionată din copilărie de lumea culorii și a desenului, ea a găsit în colaborarea cu Tzontzo Club exact ce își dorea: un loc unde să combine utilul cu plăcutul, jocul cu munca. Azi, Timeea dă curs dorinței noastre de a-i afla povestea, poveste care face obiectul interviului nostru.

timeea2

Vlăduț BURDE: Când a început colaborarea ta cu Tzontzo Club Baia Mare?

Timeea DENEȘ: Realizez face painting încă din perioada liceului. La început era mai mult un hobby, mai apoi a devenit un fel de job. Am fost recomandată și la Tzontzo Club, unde am ajuns să fac cunoștință cu echipa și să colaborăm pe mai multe planuri.

V.B.: Ce îți place cel mai mult la ceea ce faci?

T.D.: Mereu am făcut doar ceea ce mi-a plăcut cu adevărat. Întamplător am ajuns să fiu animatoare pentru copii, și mă bucur mult de asta, fiindcă e un job cu adevărat deosebit. Am mână liberă la distracție, la creație și, ce este foarte important pentru mine, sunt apreciată pentru asta. Toată lumea fuge de copilărie, de inocență și de sinceritate. Copilăria nu înseamnă povești cu zâne și cu praf magic, ci să fii „tu” cu adevărat, și nu „egoul”.

V.B.: Cine se află, de fapt, în spatele costumului?

T.D.: Îmi place extrem de mult să desenez. Cred că este singurul lucru despre care pot spune ca îl fac cu o pasiune deosebită, fiindcă este o lume în care pot crea fără limite.

V.B.: Care este cel mai frumos moment în ceea ce privește Tzontzo Club?

T.D.: Nu există ” Cel mai frumos moment”. Atunci când ești înconjurat de copii, fiecare moment are o valoare deosebită. Poate totuși cel mai mult îmi place atunci când sunt costumată în Minnie. E un personaj foarte îndrăgit, deci trebuie să zâmbesc mereu. Iar în momentul în care un copil se uită la mine, nu se poate abține să nu îmi zâmbească. Sunt niște zâmbete sincere, care ar fi păcat să nu le păstrăm ca o amintire.

Spre deosebire de alte povești, aceasta este mai scurtă, însă surprinde în ea esența personalității Timeei Deneș. Este de înțeles, pentru că Timeea este foarte prinsă în toate activitățile de la Tzontzo Club, așa că, mulțumindu-i pentru că și-a făcut timp să răspundă întrebărilor mele, îi doresc mult succes în colaborarea cu clubul și în tot ceea ce face și, având în vedere apropiatele sărbători de iarnă, sărbători fericite și un an nou cât mai bun!

timeea1