Grea intrebare va punem astazi, nu-i asa? Cautam exemple frumoase, pozitive, demne de urmat, intre oamenii bogati ai judetului. Stiti vreun om cu multi bani din Maramures care este un exemplu de omenie si moralitate?

Vrem sa stim de la voi care sunt cei care isi folosesc averea nu doar in scopuri personale sau familiale, ci sunt capabili să isi ințeleagă rolul de lideri ai comunitătii si responsabilitatea de a returna societatii o parte din bogatia pe care aceasta comunitate i-a daruit-o si de a participa activ si implicat sufleteste la proiecte si initiative care fac bine semenilor lor.

bani 2

Vrem sa stim daca exista intre oamenii bogati material dintre noi  oameni demni de a fi dati ca exemple de moralitate, de mentalitate corecta, de responsabilitate si implicare civica, de preocupare reala si sincera pentru binele comunitatii, adica acei oameni care inteleg ca nu banii aduc fericirea, ci modul in care stii sa ii folosesti pentru a face bine.

Asteptam cat mai multe exemple bune de la voi, cu siguranta exista astfel de oameni. Raspundeti mai jos, prin comentarii: