Domnul senator Titus Liviu Pasca detine un profil personal pe Facebook, dar pe acest profil este la fel de mut si de inactiv ca si in Parlament, unde nu stim cu ce se ocupa, fiindca nici nu il intereseaza sa ne informeze asupra acestui aspect. Se afla acolo pe banii platiti de noi sau de parintii nostri din impozite, primeste un salariu generos, mai are la indemana si un buget consistent pentru propriul cabinet parlamentar, dar ignoră cu consecventa sa trimita vesti prostimii care ii plateste salariul.

Mai mult decat atat, asa cum dovedeste pe profilul sau de Facebook, nici macar la evenimentele publice comemorative nu catadicseste sa se prezinte, trimitandu-si soferul, ca sa depuna o coroana de flori cu ocazia unei comemorari. Nu comentam acum gusturile vestimentare ale angajatului de la cabinetul parlamentar, care a confundat depunerea de flori cu o nunta dintr-un sat tiganesc sau cu o petrecere cu lautari si si-a luat costumul lucios din poliester specific vedetelor de pe ManeleTV. Dar putem remarca faptul ca nici macar postarile de pe Facebook nu le face domnul senator cu manuta domniei sale, lasand angajatii sa se ocupe si de acest aspect.

Din pacate pentru domnul Pasca, angajatul sau este sofer si are limitele lui, deci nu stie ca virgula de dupa “senatorul liberal” nu are voie sa se afle acolo, conform legilor gramaticii limbii romane. Observam ca relatarea este facuta la persoana a treia, ceea ce dovedeste ca nu senatorul posteaza pe propriul sau profil, ci o persoana care ne povesteste ce a mai facut senatorul util pentru cetateni. A depus o coroana de flori prin intermediul angajatilor, la Ziua Veteranilor de Razboi. Of, ce de activitate are!

In rest, pe propriul profil de Facebook, ca de altfel pe orice alta sursa de informatii locala sau regionala, senatorul Pasca este mut precum o lebada. O sa mai auzim de dansul probabil la urmatoarele alegeri, cand spera ca va gasi iar un partid atat de naiv si incompetent incat sa il plaseze pe listele de candidati, cum s-a intamplat cu PNL in 2012, partid pe care domnul Pasca l-a parasit intre timp, preferand ciolanul puterii, oferit de PLR.

pasca