Senatorul PSD Pop Liviu Marian este din nou pe lista Guvernului României, fiind propus în varianta numărul patru a echipei conduse de Victor Ponta ca și ministru delegat pentru dialog social.

Pol Liviu Marian, simbolul rușinii și imposturii între parlamentarii și miniștrii originari din Maramureș, a mai îndeplinit funcția de ministru delegat pentru Dialog Social în Guvernul Ponta, în perioada 7 mai 2012 – 21 decembrie 2012. Tot în acestă perioadă, între 16 mai 2012 și 29 iunie 2012 a fost Ministru interimar al Educației, Cercetării și Tineretului. Exact pe perioada acelui interimat a exercitat acțiuni de abuz în serviciu și complicitate la încălcarea legii, desființând arbitrar comisiile specializate ale ministerului și mediului universitar care ar fi urmat să confirme că lucrarea de doctorat a premierului Ponta reprezintă un plagiat.

Pop Liviu Marian a ajuns în politică după ce a petrecut mai mulți ani în activitatea sindicală, fiind unul dintre conducătorii federației Sindicatelor Libere din Învățământ. La origine un modest profesor de matematică din mediul rural și de la licee de mâna a doua, Pop Liciu Marian și-a obținut titlurile și calificările profesionale în general pe la universități private cu statut dubios, fiind absolvent al unui Master la o universitate particulară de toată jena care funcționează în clădirea liceului industrial-agricol din Ulmeni.

Pop Liviu Marian are o intensă activitate  mediatică, fiind membru al echipei de comunicatori trimiși de PSD pe la emisiunile de televiziune. În campania electorală prezidențială, PLM a fost unul dintre cei mai harnici calomniatori ai candidatului ACL Klaus Iohannis, publicând pe propriul blog și repetând în numeroase emisiuni de televiziune informații mincinoase și jignitoare despre președintele ales al României, între care cele legate de comerțul cu copii pentru organe și proprietățile imobiliare ale părinților președintelui, toate invenții ale propagandei PSD. După încheierea alegerilor, toate acele articole mincinoase au fost șterse de pe blog. Totodată, după încheierea alegerilor, senatorul PLM a jignit românii din diaspora, preluând pe contul personal de Facebook conținutul unor mesaje denigratoare la adresa acestora.

Așa cum s-a dovedit în articolele publicate pe site-ul nostru, viitorul ministru al Dialogului Social este un agramat, el făcând numeroase greșeli elementare de limbă română în articolele scrise pe blog și în cadrul emisiunilor de televiziune la care a fost invitat.

41 PLM si copiii