Ai dracului de hoti, protestam. Pentru ca este dreptul nostru castigat la revolutie (lovitura de stat?). Protestam impotriva tuturor hotilor si vagabonzilor din parlament. Protestam impotriva crezului vostru, pumnul inchide gura. Protestam impotriva modului in care sunt tratati romanii din diaspora de catre cei care traiesc bine mersi pe spinarea lor.

Baia Mare, vineri 14 noiembrie, trebuie sa se mobilizeze. Baia Mare are nevoie sa demonstreze ca nu este un oras fara discernamant. Ati vazut la tembelizor protestele celorlalti? I-ati admirat si v-ati simtit mandri. Acum este momentul sa iesiti voi in strada. Sa protestam ca sa vada o Romanie intreaga.

In 1989 aveam 3 ani, tatal meu a participat activ la revolutie (lovitura de stat?). A crezut ca imi va fi mai bine. Din pacate dupa doar cateva luni si-a dat seama ca s-a inselat. Cloaca comunista a devenit fesenista. Acum sunt eu tatic si cred ca este momentul sa incerc sa ii schimb si eu viitorul copilului meu. De aceea vineri, 14 noiembrie, voi fi acolo.

Nu, nu voi striga pentru unul sau altul. Dar voi striga cat ma tin plamanii, Jos Ponta! Jos comunismul! Daca vom fi multi poate vom reusi sa schimbam ceva. Noi am putea fi rotita care porneste mecanismul. Nu fiti comozi. Haideti cu noi sa le aratam ca ne pasa si nu ne pot ei prosti chiar pe toti.

protest