Centrul Vechi al Băii Mari a devenit astăzi zonă de securitate de risc maxim, fiind împânzit de forțe de securitate locale și naționale, care să îi asigure premierului candidat la președinție o primire triumfală și o protecție sporită în fața populației locale, care nu îl agreează în mare parte, conform rezultatelor voturilor înregistrate pe 2 noiembrie.

Parcările din Centrul Vechi au fost integral blocate de către Poliția locală, începând cu orele prânzului nepermițându-se cetățenilorsimpli să folosească locurile de parcare, care, conform explicațiilor oferite de polițiștii locali, sunt rezervate pentru oficialități și persoane importante.

Totodată, Primăria Baia Mare s-a îngrijit să facă lună întreaga suprafață a Centrului Vechi, zeci de muncitori de la salubritate au fost trimiși în zonă să măture orice frunză care ar putea sta în calea Mărețului Conducător. Podul Viilor și străzile adiacente Centrului Vechi au fost spălate cu apă și detergent, probabil ca să nu se murdărească pantofii de mii de euro ai politicienilor care constituie delegația oficială.

Toate aceste măsuri ILEGALE au fost luate pentru o vizită PRIVATĂ cu scop electoral, deoarece Victor Ponta vine la Baia Mare să se întâlnească cu activiștii săi din nordul Transilvaniei și cu reprezentatul regional al Bisericii Ortodoxe, o instituție care s-a ocupat în mod intens de propagandă electorală în favoarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale.

victor-ponta-pcr