Azi, 04.11.2014, presedintele Romaniei isi serbeaza pentru ultima data ziua de nastere in aceasta functie… de conducator al statului. Poate putini dintre voi stiu ca in aceasta zi, Traian Basescu implineste 63 de ani. Privind in urma, ar trebui sa ne amintim cum majoritatea dintre noi, voi, l-au sustinut si votat pe acest om (partid), un fost ministru al transporturilor, proaspat inscris la alegeri dupa retragerea candidatului nr. 1 – Theodor Stolojan.

Traian Basescu poza intr-un roman simpatic, simpatizat, cu acele cateva suvite rebele ratacite si avantate pe crestetul cheliei. S-au impartit pixuri, pungi, calendare, plase goale sau mai pline, in functie de importanta celui ce intindea mana spre ele. S-au facut fotografii, au fost dezbateri, intrebari descuietoare, raspunsuri incuietoare si, nu in ultimul rand, imnuri si ode de slavire pe ritmuri de manele… ceva cu „hai Basescu la putere”, ca doar asa-i sta bine unui roman candidat la presedintia tarii romanesti.

E binecunoscut faptul ca, atunci cand sare in ajutor un manelist incornorat, un microfon pe live si taraful „dupe” el, lucrurile incep sa prinda culoare si… valoare d’aia mare. 🙂 Si uite-asa ajunge Basescu Traian presedinte, luandu-se in hore de „binefacere” si acceptare a rromilor cu nimeni altul decat Bercea Mondialul, acum sef de celula intr-o inchisoare neprietenoasa. Incet-incet, se prinde si fratziwear, domnul Basescu Mircea in aceeasi hora.. insa fara prea mult succes, ca pare-se nu-i ies pasiisi e pedepsit urgent.

Concluzia numarul 1.. nu  dansa cum canta altii !

Concluzia numarul 2.. e mai mult un indemn la a face bine macar de acum inainte, caci am vazut ca se poate.

Cu ceva timp in urma, am inceput sa aud tot mai mult de politicieni proaspat condamnati in dosare de coruptie. Tot atunci au aparut siunele dezvaluiri publice a doua persoane la fel de publice, si ma refer aici la Robert Turcescu si Victor Ponta unul colonel, altul agent acoperit SIE.

Intrebarea mea e una destul de pertinenta, zic eu, si anume: cum sa ai incredere intr-un tip ce, mai pe romaneste spus capteaza tot ce misca in jurul lui, ca apoi sa spuna mai departe..un fel de telefonul fara fir !! As vrea sa pot spune ca e abstract tot ce se intampla, insa nu e asa, e
cat se poate de real si demn de Cartoon Network.

Se anunta zile grele pentru cei inscrisi in cucerirea Cotroceniului, in special pentru soricelul Viorel.

Fac apel pe aceasta cale, catre al nostru presedinte sa-si continue misiunea ce a inceput-o.. si anume pedepsirea in masa a celor care nu numai ca pasesc stramb in fata romanilor dar isi cam rup picioarele de-a dreptul de impiedicati ce sunt !

La cat mai multe celule pline de ei, cei corupti si la cat mai multe condamnari marca Basescu, ca vorba aceea, niciodata nu e prea tarziu sa faci bine! Arata-le la toti! 🙂