Prodance 2000 Baia Mare a participat, la finele săptămânii precedente, la Cupa Oradea. Cele opt perechi reprezentând școala de dans băimăreană au reușit să se califice în șapte finale și două semifinale.

Următorul concurs pentru dansatorii de la Prodance 2000 va avea loc în București. Este vorba despre Campionatul Național al României. Pe agenda celor de la Prodance 2000 figurează în această săptămână și un eveniment inedit: o lecție de dans gratuită pentru părinții perechilor din grupele precompetițional și performanță.

Darius Frincau & Teodora Trufan, Alexandru Ripa & Riana Andreca

7 finale la Cupa Oradea

135 de perechi s-au înscris la a 11-a ediție a Cupei Oradea, concurs național derulat sub egida Federației Române de Dans Sportiv. Dintre acestea, opt au fost de la clubul băimărean Prodance 2000. Dansatorii, însoțiți de antrenoarea Carmen Sînă, au bifat șapte finale și două semifinale.

Rezultatele obținute de perechile Prodance 2000 Baia Mare la Cupa Oradea:

  • ADRIAN POP – ANCA DUNCA: locul 4 (din 18 perechi) la Clasa Hobby, categoria 12-15 ani;
  • GABRIEL HEGHEDUȘ – MARISA NEDELEA: locul 7 (din 19 perechi) la Clasa E, categoria 10-11 ani;
  • CHRISTIAN BARKOCZI – ȘTEFANA PRUNĂ: locul 4 (din 11 perechi) la Clasa E, categoria 12-13 ani;
  • ALEXANDRU VASILE RÎPĂ  – RIANA ANDRECA: locul 4 (din 16 perechi) la Clasa D, categoria 12-15 ani;
  • DARIUS FRÂNCĂU – TEODORA TRUFAN: locul 5 (din 16 perechi) la Clasa D categoria 12-15 ani;
  • LUCIAN POP – DORA ROATIȘ: locul 8 (din 9 perechi) la Clasa D, Standard, categoria 16-35 ani;
  • VLAD FAZEKAS – ALEXANDRA CHIOREANU: locul 5 (din 9 perechi) la Clasa D, Standard, categoria 16-35 ani; locul 7 (din 11 perechi) la Basic, Standard, categoria 16-35 ani;
  • ZOLTAN BAGOSI – BERNADERRE NONN: locul 4 (din 9 perechi) la Clasa D, categoria 16-35 ani; locul 5 (din 11 perechi) la Basic, Standard, categoria 16-35 ani.

Următorul concurs pentru Prodance 2000 va avea loc în 4-6 martie, în polivalenta din București. Este vorba despre Campionatul Național pe secțiuni. Bogdan Suciu și Carina Breban vor reprezenta clubul în cadrul categoriei pentru adulți, dansuri Standard.

O lecție de dans pentru mămici și tătici

Tot la finele acestei săptămâni, la școala de dans băimăreană va avea loc un eveniment inedit. Astfel, dansatorii din grupele precompetițional și performanță sunt invitați la o lecție deschisă în familie. Dansatorii, alături de părinții lor, sunt așteptați sâmbătă, 5 martie, la un seminar gratuit susținut de antrenorii Lorand Ilyes și Carmen Sînă. Ora de dans este cadoul pe care clubul Prodance 2000 îl oferă mămicilor cu ocazia zilei de 8 Martie. În cadrul lecției de dans, părinții vor învăța elemente de bază din valsul vienez și tango, după care vor avea ocazia să exerseze împreună cu copiii lor pașii de dans proaspăt însușiți.