Am fost ACASA pentru cateva zile…

Un vis frumos care s-a terminat prea repede. Am trait momente minunate alaturi de cei dragi, am incercat sa ma intalnesc cu cat mai multa lume in putinul timp pe care l-am avut, m-am bucurat de fiecare clipa insa am ramas surprins, sincer, de efervescenta tuturor legata de alegeri.

Ma obisnuisem deja cu pasivitatea romanului cand vine vorba de a-si exercita dreptul la vot, asa cum ma obisnuisem si cu tirada fiecaruia de dupa. Acum insa m-a frapat un lucru, desi trendul observat tinde clar spre dreapta, nici cei de partea dreapta si nici cei de partea stanga, mai exact nimeni nu si-a pus intrebarea: Ce se intampla dupa?

Ce se intampla dupa ce se alege presedintele? Toata lumea e prinsa in prezent si nimeni nu mai gandeste pe termen lung? Ce ne asteapta dupa acest moment? Pe noi, oamenii de rand.

Poate cand vom vota cu gandul la viitor si nu la prezent, poate cand vom invata sa avem macar o strategie pe termen lung si nu sastisfactii de moment, poate atunci ne va fi un pic mai bine. Cine stie?

Si totusi, ce se intampla dupa?