Cautati in memoria personala sa vedeti daca veti gasi vreun lucru util pentru comunitate pe care sa il puteti atribui personajului grobian din aceasta imagine. Fost șef la Partidul Romania Mare in anii 90, adica unul dintre multii securisti sau ciripitori cu care si-a construit Vadim Tudor fanfaronada de partid, acest domn se invarte ca o bila si cade mereu pe cate un post de conducere, de unde ia leafa grasa fara sa fie capabil sa facă vreo treaba de care sa auda lumea.

Nimeni de la PNL nu s-a intrebat vreodata in mod serios ce cauta in partid acest impostor si nimeni nu a găsit un pic de Fairy, ca sa curete zoaiele de pe fata buhaita a partidului. Asa ca timp de multi ani acest domn a umflat o leafa grasa de la Consiliul Judetean, fara sa faca mare lucru pe acolo.

Acum, cand PNL a trecut in opozitie, i-a fost greu sa lase ciolanul dintre falci, asa ca a fugit cu catel, cu purcel la Partidul Liberal Reformator, langa o adunatura de tovarasi care nu vor sa plece din posturile caldute in care au ajuns prin smecherie, minciuna si furtisaguri.

35 marinescu

 

Unele intamplari si imagini prezentate in aceasta rubrica pot fi trucate.

Dialogurile din aceste montaje foto sunt imaginare. Dar asta nu inseamna că ele nu pot fi reale si ca nu s-au intamplat cu adevarat.