Clubul Sportiv „Extrem” din Baia Mare aniverseaza anul acesta 20 de ani de existenta. Infiintat in anul 1994, acest club a reusit sa construiasca o structura sportiva de exceptie, prin care copiii si tinerii baimareni sa descopere si sa indrageasca sportul de echipa, in special handbalul. Alaturi de Extrem, dupa cum a marturisit Leontin Pop, presedintele clubului, cei care se inscriu in acesta familie sportiva descopera si alte jocuri, cum ar fi: fotbalul, voleiul, baschetul sau gimnastica.

Pe langa activitatea sportiva desfasurata in Baia Mare, „Extrem” a inaugurat echipe si in mediul rural, in localitati precum Gardani, Salsig, Farcasa, Somcuta, Ocna-Sugatag etc. Prin aceasta extindere s-a dorit ca si copiii si tinerii de la sat sa aiba sansa de a se apropia de handbal sau de alte sporturi de echipa.

In cei douazeci de ani, Clubul „Extrem” a reusit sa-si cladeasca un palmares impresionant. Astfel, clubul si-a adjudecat 9 titluri de campioni nationali, 7 titluri de vicecampioni si 4 medalii de bronz. De asemenea Clubul Extrem a participat la peste 100 de turnee, finale si semifinale cu echipele de juniori si a ajuns sa evolueze intr-un campionat national de seniori, unde s-a clasat pe locul al doilea.

„Extrem” Baia Mare a promovat peste 30 de sportivi in loturile nationale de seniori. Aici poate fi amintita printre altii, Eliza Buceschi, jucatoare la HCM Baia Mare, care s-a format si a plecat de la „Extrem”.

„La acest ceas aniversar le urez, tuturor sportivilor de la „Extrem”, multa sanatate si putere de munca. Sa aiba in continuare acelasi optimism si entuziasm care-i caracterizeaza si sa nu renunte niciodata la lucrurile pozitive si constructive pe care si le propun. Am tot respectul si admiratia fata de munca si efortul pe care l-au depus pentru promovarea handbalului juvenil si prestigiul clubului si al orasului”, a transmis Leontin Pop, presedintele si unul dintre membrii fondatori ai Clubului Sportiv „Extrem” .

extrem