UPDATE: Din motive tehnice care nu au depins de noi și pentru care ne cerem scuze, nu am putut finaliza concursul nostru în decembrie, așa cum am programat inițial. Reluăm acum acest concurs, astfel: acceptăm răspunsuri în concurs până la data de 3 februarie ora 23.59, pe 4 februarie decidem cei trei câștigători și pe 5 februarie facem premierea. Toate răspunsurile deja depuse rămân valabile, în competiție. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Unul dintre cititorii fideli ai paginii noastre ne-a încurajat să organizăm acest concurs, oferindu-se și să pună la dispoziție trei premii atractive, trei pungi cu cadouri-surpriză care conțin CD-uri și DVD-uri cu muzică, alimente, răcoritoare și dulciuri.

Așa că am acceptat provocarea cititorului nostru, care își dorește să rămână anonim. Așadar, avem o provocare la concurs pentru voi, mai ales că urmează o perioadă de liniște, de relaxare, în care pacea, optimismul și creativitatea își vor găsi loc în programul fiecăruia:

Tema: Visul tău pentru Maramureșul anului 2020.

Hai să ne imaginăm că putem călători în timp și că putem desena, fiecare în parte, Maramureșul de peste cinci ani, așa cum își dorește sufletul său. Hai să visăm frumos, optimist și cu curaj și să descriem, în cât mai multe detalii, cum am dori să găsim Maramureșul și oamenii locului la Crăciunul anului 2020.

Ca să intri în concurs, trebuie să scrii, la comentariile acestui articol, cum îți imaginezi tu că va arăta Maramureșul în 2020. Vom premia cea mai originală, generoasă și pozitivă descriere, bazată totuși pe coordonate reale, așa că ne așteptăm să descrieți un Maramureș posibil, tangibil, optimist dar realist.

Concursul este deschis până Marți, 29 decembrie 2015, ora 23.59. Miercuri, 30 decembrie vom stabili cei trei câștigători, iar Joi, 31 decembrie va avea loc înmânarea premiilor.