Așa arată o stație de autobuz din Baia Mare. Mulțumim, domnule primar, ne vedem la vot!

“Vă trimit aceste patru fotografii despre cum arată o “conlucrare” între mai multe servicii ale Primăriei Municipiului Baia Mare. Locul este Stația de autobuz de pe str. Progresului (colț cu strada Școlii): Serviciul Public Ambient Urban a oferit groapa și mocirla, Urbis a contribuit cu stația de Autobuz, cei de la serviciul circulație au participat activ și inteligent cu indicatorul de Oprirea Interzisă (eci nici autobuzul nu trebuie să oprească în stație), iar Vasile Barbul probabil a fost genialul strateg din spatele acestei bătăi de joc la adresa cetățenilor.”, ne scrie cititorul nostru PN.

poza05

Imaginile sunt din data de 28 ianuarie 2015. Aplauze, bravo, felicitări, domnule primar Cătălin Cherecheș, v-ați înconjurat numai de oameni competenți, la fel de competenți, responsabili și bine intenționați ca și dumneavoastră, iar noi ăștia care vă plătim salariile suntem luați de proști în stil mare. Hai să vedem, cum tăiați aici răul de la rădăcină? Noi vă ținem minte, n-aveți grijă, ne mai auzim la alegeri!

 poza03

poza04

poza01

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


9 comments

Scrie un comentariu
 1. Carla
  Carla 29 January, 2015, 17:14

  fain di tat … macar daca ar fi singura statie de acest gen ! O alta minune e la Spitalul Judetean , prietenii stiu si de ce …

  Reply this comment
 2. patrik
  patrik 29 January, 2015, 17:33

  E ca pe ulita bunicii Raveca din Ungureni. Lipsesc de pe jos doar cojile de nuci sa nu pici in cur .

  Reply this comment
 3. Mois
  Mois 29 January, 2015, 19:07

  Imi vine sa rad doar cand ma gandesc ca foarte multi dintre voi inca puneti botul la vrajeala cu parcurile industriale,pe cand impiedicatii astia nu sunt in stare sa rezolve o amarata de groapa in plin centru al orasului,care pe deasupra mai e si pe post de statie pentru Urbis .Vai de capul nostru, vorba unuia de pe aici, nu degeaba suntem ultimul judet si municipiu din Ardeal din punct de vedere al PIB-ului.

  Reply this comment
 4. ioan
  ioan 29 January, 2015, 19:12

  sa treaca si grupile la Polutia Locala

  Reply this comment
  • Pop Nicolae
   Pop Nicolae 30 January, 2015, 03:37

   Mai Ioane, eu zic sa treaca la ,,Polutia Locala” si cele doua gropi mari cu noroi situate tot pe Scolii,intre Casa de Pensii si Casa Armatei( pacat ca nu pune nimeni o poza si de acolo ).Nu de alta dar e pacat sa aiba cei de la spatii verzi atata responsabilitate.

   Reply this comment
 5. Bogdan
  Bogdan 30 January, 2015, 16:33

  Locul cu pricina-statia de autobuz-e in fata blocului meu de pe str. Culturii 13 si e pe post de parcare pentru masinile riveranilor. Daca e asa la noi in plin Centru,sa ne gandim cum arata astfel de locuri la periferie!

  Reply this comment
 6. cristi
  cristi 3 February, 2015, 03:25

  Nu va mai plangeti deoarece zapada si o masina parcata au rezolvat deja problema !

  Reply this comment
 7. vlad
  vlad 5 March, 2015, 05:48

  ”Un mesaj de la doamna M.S. (Germania), la un share legat postarea mea anterioară (sabin.gherman):
  “Alegerea primarilor în micile comunităţi, sate, comune din rândul cetäţenilor, färä apartenentä politicä (…) cu activitate onorificä. Nefiind angajaţi ai statului, au un program redus de maxim 4 ore pe säptämânä.
  Consiliul local este ales pe aceeasi bazä onorificä, cu o şedintä deschisä 2 ore pe säptämânä, seara, când fiecare are timp sau doreste sä participe activ la rezolvarea problemelor.
  Este democratic şi motiveazä solidaritatea si participarea activä a fiecärui cetätean spre bunästarea localä a comunitätii.Mai putin stat …mai mult aport individual.
  Este modelul de autonomie administrativä din Germania”
  Mai ales pe paginile politicienilor care s-au milogit pentru voturi/mă gândesc că e de distribuit ”

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*