Contact Maramuresenii.ro

Inapoi la pagina principala

Bună ziua si multumim de vizita, suntem mereu bucurosi de oaspeti!
Daca vrei sa ne spui ceva, poti folosi formularul de mai jos sau poti sa ne contactezi direct:

Poti sa ne scrii un e-mail la adresa: redactia@maramuresenii.ro.

Te asteptam si multumim pentru vizita!

Maramuresenii orizontal

19 comments

Scrie un comentariu
 1. Rodica
  Rodica 20 October, 2014, 08:15

  succes Peter !

  Reply this comment
 2. candidat
  candidat 24 November, 2014, 19:25

  buna ziua. as vrea sa stiu cum este posibil sa anunti un concurs la Primarie pentru POLITIA LOCALA,in care proba sportiva este eliminatorie si totusi persoane care au picat pe capete,totusi cativa dintre ei au fost prezenti la proba scrisa. Stiu sigur o persoana care a declarat ca e ajutata de PSD SI ca postul e pregatit.cum e posibil?cat de umilitor te simti la examenul scris cand vezi persoane descalificate prin abandon si eliminat din concurs.Ce rost mai au aceste concursuri?pana cand o sa dureze aceste nedreptati?chiar considera psd-isti ca toata lume-ai proasta si nu vede?

  Reply this comment
 3. Mioara
  Mioara 29 December, 2014, 19:52

  Dumneavoastra ati preluat articolul ”De ce citesc” de la ei sau invers? http://blog.adservio.ro/de-ce-citesc/
  Stiam ca se citeaza un articol, nu se preia asa integral…

  Reply this comment
 4. polaris
  polaris 23 February, 2015, 10:55

  Noua conducere a SC Vital Baia Mare la mareata initiativa a stimabilului si mult prea laudatului primar de catre o anumita parte a presei,a inceput conform singurului mod in care stie sa faca treaba, trecerea in somaj a angajatilor de la Vital pe motiv de eficientizare a acesteia.Din august de la venirea directoarei Bancos la Vital angajarile au continuat si continua si acum,angajatii cu vechime sunt dati afara ptr a face loc noilor privilegiati.
  Printre cei angajati se numara nora si cumnata acesteia ,plus vreo trei persoane venite de la BCR de unde au luat plati compensatorii ,ca doar banii nu strica din moment ce ne angajam la Vital si reunim in acest mod vechea La Famiglia.
  Vom reveni cu noi detalii picante

  Reply this comment
 5. nick
  nick 27 February, 2015, 07:17

  Am promis ca voi reveni cu amanunte picante din zona Vital ului si primarie.
  Ieri citeam in editia online a ziarului “Omagiu conducatorului iubit “editie 2015 caci cea veche se gaseste doar in bibliotecile si podurile vechilor nomenclaturisti si mai nou neo comunisti schimbatori si adaptati la vremurile actuale,cum ca orasul nostru prin grija administratiei locale si a eforturilor depuse de onorata conducere a Vitalului ar avea cea mai ieftina apa din tara.
  Am incercat sa fac un exercitiu de imaginatie,aducandu mi aminte ca doar cu cateva luni in urma tot pe editia on line a ziarului E MARAMURES aparea un articol cum ca avem cea mai scumpa apa din tara iar onorabilul conducator face eforturi disperate sa reduca pretul apei,cum cica face si cu Drusal ul,cum promite si ca impozitele vor fi aceleeasi dar cresc mereu.
  Revenind la Vital toata lumea balacarea Vitalul,erau sute de articole in care toata lumea striga hotii,nesimtitii,,puturosii,stau acolo si nu fac nimic toata ziua si onorabilul conducator face mari eforturi sa reduca pretul apei,nimeni nestiind ca acei muncitori care lucreaza cu rahatul nostru de care multi fugim iar acasa nu ne desfundam toaleta ca miroase castiga undeva la 1200 de lei pe luna impozabili.
  Si ca sa vezi ca prin minune probabil datorita rugilor si banilor impartiti cu darnicie bisericilor ,citesc ca acum avem cea mai ieftina apa din tara..Oare prin ce mecanism aritmetic in doar 3 luni sa intors totul ?
  Sau probabil calculele nu erau bine facute din cauza ca sa stricat abac ul?
  SAU CUMVA PRIN DECIZIA PRIN CARE SA DISPUS TRECEREA IN SOMAJ A 120 DE ANGAJATI SA SE FI IEFTINIT APA?
  Nu credem nici una nici alta atat timp cat pretul apei e stabilit de alte autoritati si nu cea locala.
  Va intreb onorati concetateni a ti simtit vreo ieftinire a pretului apei?

  Reply this comment
 6. George Mat
  George Mat 17 March, 2015, 12:27

  Sunt foarte suparat de ceea ce am citit aici. Am crezut ca este vorba de un portal de stiri pentru toti maramuresenii si cand colo sunteti o secta antinationala, secesionista si antinationala. Incitati la ura si batjocoriti Biserica Ortodoxa. Ar fi frumos as spuneti din ce secte faceti parte ca sa stim si noi.

  Reply this comment
  • Doru ȘUPEALĂ
   Doru ȘUPEALĂ Author 17 March, 2015, 13:25

   Stimate domn,
   Din câte știu eu, niciunul dintre semnatarii articolelor nu face parte din vreo sectă, în general membrii echipei sunt creștini de diverse rituri, majoritatea ortodocși. Faptul că scriem despre ce se întâmplă ilegal, imoral sau iresponsabil nu ne transformă într-o sectă, iar incitarea la ură, distrugere și intoleranță este exact ceea ce criticăm noi în articolele noastre.
   Nu intenționăm să batjocorim BOR, din păcate această organizație financiar-comercială care și-a părăsit de multă vreme misiunea, identitatea și sensul adevărat se batjocorește singură, prin faptele celor care o reprezintă și o conduc. Regretăm că aceste lucruri se întâmplă și le criticăm tocmai din dorința de a regăsi la Biserica Ortodoxă cinstea, bunătatea, iubirea față de semeni și grija pentru cei năpăstuiți, valori care au fost părăsite și uitate în favoarea banilor, luxului, averilor, agresivității și intoleranței față de celelalte culte și față de cei care își permit să nu fie de acord cu excesele înalților prelați ortodocși.
   Domnii aceștia înveliți în aur, îmbuibați și agresivi, care coboară din limuzine scumpe, bat cu pumnul în masă, se amestecă în politică, fac propagandă electorală, cer necontenit bani și avantaje și au transformat Biserica în propria afacere sunt de fapt o sectă, care își arogă identitate creștină, deși prin fiecare faptă a lor batjocoresc credința adevărată.

   Reply this comment
   • George Mat
    George Mat 17 March, 2015, 13:55

    Stimate Doru ȘUPEALĂ, lasa smecheriile si spune clar si concis ce religie ai. Esti un ipocrit. Cum iti permiti sa afirmi ca Biserica Ortodoxa este “organizație financiar-comercială care și-a părăsit de multă vreme misiunea, identitatea și sensul” si, concomitent, sa spui ca faci critica constructiva (scuza-mi cacofonia) ?! Repet, lasa smecheriile si spune drept ce religie ai……. asta daca esti in stare sa fii sincer, ceea ce ma indoiesc.

    Reply this comment
    • Sorin Ilies
     Sorin Ilies 17 March, 2015, 14:39

     d-le George Mat , discutia este despre impostura reprezentantilor bisericii ortodoxe romane .ce importanta are in contextul asta religia d-lui Supeala.?Daca ar fi penticostal cu ce s-ar schimba valoarea de adevar a afirmatiilor sale?

     Reply this comment
     • George Mat
      George Mat 17 March, 2015, 14:45

      Repet intrebarea si astept raspunsuri concrete de la voi ca tot va dati ca sunteti maramureseni. Ce religie aveti? Stimabililor, Sorin Ilies, Doru Supeala, De ce nu aveti barbatia sa spuneti simplu cine si ce sunteti?! Oare de ce?!

     • Doru ȘUPEALĂ
      Doru ȘUPEALĂ Author 17 March, 2015, 16:19

      Domnule Mat,
      Sunt creștin ortodox, din naștere și nu am de gând să fac vreo schimbare în acest sens. Dar asta nu mă împiedică să văd că Biserica Ortodoxă ca și instituție nu mai are nimic în comun cu ideea și misiunea sa fundamentală. Din fericire, există încă preoți care își văd cu credință și modestie de misiunea lor, din păcate ei sunt prea puțini și marginalizați de rechinii fără de Dumnezeu care au transformat biserica în centru de profit și în afacere personală.
      Acum, sper că v-am lămurit, deși mă tem că veți continua să stabiliți de capul dumneavoastră ce și cum avem voie să gândim și să scriem aici, într-un spațiu în care sunteți binevenit să vă exprimați civilizat și, cu toleranță și bunătate, să respectați opiniile celorlalți.
      Credința, domnule Mat, este un sentiment intim și o relație strict personală cu divinitatea și propria conștiință, nu o stare de nervi și de isterie care trebuie expusă public și afirmată cu strigături. Faptul că poartă haină preoțească sau că merge la biserică și în pelerinaj nu îl transformă automat pe om în credincios și nu îl definește ca bun creștin. Din păcate, purtătorii de sutană pe care îi venerați dumneavoastră nu sunt decât niște comercianți de indulgențe pentru naivi, care vorbesc în numele Domnului, deși i-au întors de mult spatele. Vă doresc pace și înțelepciune, Doamne-ajută!

 7. George Mat
  George Mat 17 March, 2015, 19:02

  Domnule Doru ȘUPEALĂ, cum adica esti “creștin ortodox, din naștere”?! Pe cine crezi ca minti prin omiterea adevarului? Daca nu stiai, calitatea de crestin este obtinuta “prin botez”. Si da, credinta “nu e o stare de nervi și de isterie care trebuie expusă public și afirmată cu strigături” ceea ce tocmai portalul dumneavostra a facut, utilizand un limbaj obraznic, licentios, perfid, instigator la ura etc. Repet intrebarea la care vad ca nu aveti barbatia sa raspundeti drept: care este religia Dumneavostra? Aveti obligatia sa spuneti asta pentru a va informa publicul cititor.

  Reply this comment
  • Doru ȘUPEALĂ
   Doru ȘUPEALĂ Author 18 March, 2015, 10:00

   Domnule taliban Mat, am să vă rog să încercați să nu mai vizitați pagina noastră, fiindcă observ că lucrul acesta vă face rău și vă afectează grav bunul simț și intelectul. Vă rog să continuați să stabiliți sarcini, obligații și grade de bărbăție prin alte părți, de preferință la dumneavoastră în ogradă. Sunteți într-o fază gravă de intoxicare mistică și fanatism și este imposibil să purtăm un dialog bazat pe argumente și rațiune. La revedere, nu uitați să vă plătiți abonamentul obligatoriu la TrinitasTV.

   Reply this comment
   • George Mat
    George Mat 18 March, 2015, 10:42

    Da stimabile Doru ȘUPEALĂ, sunteti incapabil sa raspundeti la o intrebare simpla: ce religie aveti? In schimb inventati acuzatii de fanatism si mai stiu eu ce la adresa mea. OK, am inteles ideea. Vreti sa ma CENZURATI. Nu este cazul pentru ca va asigur ca nu va voi mai vizita. Nu ma asociez sub nicio forma cu detractorii Romaniei.

    Reply this comment
 8. George Mat
  George Mat 18 March, 2015, 10:59

  “Biserica răsăriteană e de optsprezece sute de ani păstrătoarea elementului latin de lângă Dunăre. Ea a stabilit şi unificat limba noastră într-un mod atât de admirabil, încât suntem singurul popor fără dialecte propriu-zise; ea ne-a ferit de înghiţirea prin poloni, unguri, tătari şi turci, ea este încă astăzi singura armă de apărare şi singurul sprijin al milioanelor de români cari trăiesc dincolo de hotarele noastre. Cine-o combate pe ea şi ritualele ei poate fi cosmopolit, socialist, nihilist, republican universal şi orice i-o veni în minte, dar numai român nu e” (M. Eminescu, Opere, vol. X, Editura Academiei Republicii Socialiste România, Bucureşti, 1989, p. 187).

  Reply this comment
  • Doru ȘUPEALĂ
   Doru ȘUPEALĂ Author 18 March, 2015, 16:22

   Mare dreptate aveți. Numai că Eminescu face referire la Biserica Ortodoxă din vremea lui, compusă din oameni culți, patrioți și luptători, care au avut un excepțional rol în dezvoltarea culturală și afirmarea națiunii române. Din păcate, au trecut aproape 150 de ani de atunci, iar Biserica Ortodoxă s-a întors în timp, ca mentalitate, practici și calitate umană, fiind azi situată undeva în Evul Mediu al Inchiziției. Iar reprezentanții săi îmbuibați, inculți, violenți și iubitori de arginți numai oameni onorabili și modele de comportament social nu pot fi considerați. Să nu confundăm istoria onorabilă a unei instituții cu troglodiții care au confiscat-o prin impostură.

   Reply this comment
 9. Amircea
  Amircea 17 November, 2015, 23:04

  Un pont as dori sa îți dau. Șerban Rusu, este copilul directorului economic de la spitalul mămicii lu’ Kake, Ludovica Rusu. Deci Cătălin a intervenit la cererea mămicii ma gandesc. Ne conduc din toate părțile, dacă nu ei atunci cu siguranța neamurile lor sa ce-or mai fii.
  Link aici: http://sbidvp.ro/conducerea/

  Asemănarea e izbitoare si e si răspunsul la intervenția dobitocului

  Reply this comment
 10. Gigi
  Gigi 1 March, 2016, 09:13

  A văzut cineva cum se fac controalele la biletele Irbis? Azi 01.03.2016 pe b-dup București un pic mai sus de Eurohotel circa 10 controlori opresc autobuzele în plin trafic pentru controlul biletelor. Periclitează circulația și traversează haotic pe unde apuca peste linie dublă continuă. E normal? Unde sunt polițiștii de la circulație? Totul a început azi de la orele 7.30 cand e cel mai aglomerat toată lumea e grăbită să ajungă la slujbă sau la școală. Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. Va rog urmăriți. Chiar nu se pot verifica altfel călătorii frauduloși?

  Reply this comment
 11. GeorgeToma
  GeorgeToma 21 May, 2016, 16:43

  Pot sa stiu de ce am fost restrictionat pe facebook??? Multumesc anticipat! GEORGE TOMA

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*